Uncategorized

9 ενδυμασίες ενδυμασιών για στυλ μπλε denim denim για Guy

9 ενδυμασίες ενδυμασίες σε στυλ μπλε denim denim για τους άνδρες
24/10/2021, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global

Το μπλε denim denim είναι αυτό το σημαντικό μέρος των ενδυμάτων ενός ανθρώπου χωρίς τα οποία η ντουλάπα του παραμένει ελλιπής. Έχουμε επιλέξει μερικά από τα πιο μοντέρνα ενδυμασία από την παγκόσμια σκηνή μόδας που μπορεί να επαναπροσδιορίσει την εμφάνισή σας στο denim. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που ψάχνει για τζιν τζιν ανδρών, επικοινωνήστε με έναν από τους διάσημους κατασκευαστές ενδυμάτων Miami με έναν ελκυστικό κατάλογο ανδρικών ενδυμάτων.
1. με ριγέ κουμπιά πουκάμισο
Κρατώντας το χαλαρό είναι το νέο φοβερό φέτος για τους άνδρες μόδα. Συνδυάστε το σκούρο μπλε denim με ένα μαύρο ριγέ πουκάμισο καθώς και πάνινα παπούτσια για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
2. Στυλ με πουκάμισο φανέλας
Ένα έντονο πουκάμισο φανέλας είναι η τέλεια ενδυμασία στον αθλητισμό με μπλε τζιν. Κρατήστε τα μανίκια του πουκάμισου σας έλασης τόσο πολύ όσο δείξτε ότι το παραδοσιακό ρολόι που χρησιμοποιείτε, καθώς και επιφανειακή αυτή την ενδυμασία με λευκά πάνινα παπούτσια.
3. Πηγαίνετε για έξυπνη-casual
Τίποτα δεν μιλάει έξυπνα-casual πολύ καλύτερα ότι ένα κομψό λευκό πουκάμισο πουκάμισο που είναι κρυμμένο στα τζιν τζιν σας. Τα λευκά πάνινα παπούτσια είναι τέλεια για να συνολικά αυτό το dapper στολή.
4. δερμάτινο σακάκι καθώς και τζιν
Ένα καφέ ή μαύρο δερμάτινο σακάκι με denim καθώς και ένα συνηθισμένο μπλουζάκι είναι αυτή η στολή για παιδιά που φαίνονται ζεστά καθώς και ακαταμάχητα. Φορέστε μπότες για να βελτιώσετε αυτό το sassy εμφάνιση.
5. με hoodie
Τα hoodies μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα στυλ δρόμου αν συνδυάσετε με σκούρα μπλε τζιν. Φορέστε ένα μοντέρνο ασπρόμαυρο ή λευκό hoodie με denim καθώς και εσείς είστε επίσημα το φοβερό μάγκα της ώρας!
6. Με σακάκι βομβαρδισμού
Είναι ψυχρό έξω; Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδυάσετε ένα μαύρο σακάκι βομβιστή με ανοιχτό καφέ μπλουζάκια καθώς και denim για μια φρέσκια και ελκυστική εμφάνιση.
7. με δερμάτινο σακάκι γούνας καθώς και hoodie
Τα τζιν με το δερμάτινο μπουφάν σας που έχουν στρωθεί πάνω από ένα hoodie είναι ένα ακόμα παχύ ενδυμασία που είναι τόσο προστατευτικό όσο και κομψό για τη χρήση κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου καθώς και του χειμώνα.
8. denim με blazer καθώς και κουμπί-κάτω
Θέλετε να συγκλονίσετε μια πρώτη ημερομηνία; Στη συνέχεια, φορέστε το denim σας με ένα λευκό πουκάμισο-κάτω πουκάμισο καθώς και στρώμα με ένα γκρίζο σακάκι για να κερδίσετε την καρδιά της κυρίας σας. Αυτό μπορεί να είναι μια έντονη ενδυμασία για φιλικές συναντήσεις επίσης.
9. Με σακάκι φορτηγού
Η επιφάνεια denim ενός σακάκι φορτηγού φαίνεται απίστευτη με μπλε τζιν τζιν. Βάλτε το στην κορυφή των μπλουζάκια, καθώς και τις μπότες Wear για ένα sassy styling αυτό το φθινόπωρο καθώς και τη χειμερινή περίοδο!
Ως έμπορος λιανικής πώλησης για την επιφυλακή για τζιν τζιν ανδρών, προτείνουμε να συνδεθείτε με έναν από τους κορυφαίους πωλητές χονδρικών ενδυμάτων ανδρών εκεί έξω. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε ζεστό, καθώς και να συμβεί denim denim σε ανταγωνιστική τιμολόγηση.
Έκδοση ήχου: Κάντε κλικ εδώ
Ετικέτες:
Κατασκευαστές ρούχων στο Μαϊάμι
Κατασκευαστές ένδυσης στο Μαϊάμι
Κατασκευαστές ένδυσης Μαϊάμι
Κατασκευαστές ενδυμάτων Miami
χονδρεμπόρους πωλητές ενδυμάτων ανδρών
χονδρεμπόρους πωλητές ενδυμάτων ανδρών στην Ισπανία
χονδρεμπόριο ανδρικών ενδυμάτων πωλητές ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *