Clothing Accessories

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για μια επιτυχημένη εταιρεία εξάχνωσης

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για μια επιτυχημένη επιχείρηση εξάχνωσης
25/03/2019, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Η εξάχνωση είναι μια δημοφιλής διαδικασία εκτύπωσης που απολαμβάνει μεγάλη προσοχή στη βιομηχανία ένδυσης. Οι πωλητές που θέλουν να σχεδιάσουν τη δική σας μάρκα ρούχων με την εισβολή στην εταιρεία εξάχνωσης μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους δημοφιλείς κατασκευαστές. Για αρχάριους, πρέπει να γνωρίζετε για τα βασικά της επιχείρησης. Ως εκ τούτου, θα ήταν σκόπιμο να κατανοήσουμε τον τύπο των σχεδίων που προτιμούν οι πελάτες.

Θα υπάρχουν υπέροχα σχέδια καθώς και τα φοβερά. Μπορείτε να επιτύχετε επιτυχία στην εταιρεία μόνο όταν βγείτε έξω με μια πειραματική προοπτική. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τις διάφορες βασικές διαδικασίες για το πώς να ξεκινήσετε την μάρκα ρούχων σας. Έτσι, διαβάστε στο παρακάτω blog για να μάθετε για τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχείρηση ένδυσης εξάχνωσης.

Γνωρίστε τη διαφορά μεταξύ της εξάχνωσης και της εκτύπωσης οθόνης
Εάν αναπτύξετε ρούχα με τη βοήθεια της μεθόδου εκτύπωσης οθόνης, οι πιθανότητες είναι ότι το κόστος θα είναι μικρότερο, αλλά θα υπάρξουν υπερβολικοί περιορισμοί. Δεν θα έχετε πολλά περιθώρια για τη δοκιμή ή την παραγωγή νεότερων κομματιών. Πρέπει να κολλήσετε στη συμβατική μέθοδο εκτύπωσης σε αυτή την περίπτωση.

Η εξάχνωση είναι ουσιαστικά το όνομα για τη μετάβαση ενός χρώματος από το στερεό σε μορφή αερίου και τη μετατροπή του στα ρούχα. Σε αυτή την περίπτωση οι εκτυπώσεις είναι υψηλότερης ποιότητας, εφόσον χρησιμοποιείτε ρούχα από υφάσματα όπως ο πολυεστέρας και/ή το νάιλον.
Ένα όραμα είναι το μόνο που χρειάζεστε
Η δημιουργική ομάδα των δημοφιλών παραγωγών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τις ανάγκες σχεδιασμού. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις στο Arena Sports Wear και να επιλέξετε τις εκτυπώσεις ανάλογα. Συνήθως είναι σκόπιμο να εισαγάγετε διάφορα σχέδια σε διαφορετικά τμήματα ένδυσης. Θα σας επιτρέψει να προσελκύσετε την προσοχή των δυνητικών πελατών. Όχι μόνο αυτό, έχετε επίσης την επιλογή προσαρμογής που θα σας επιτρέψει να απορροφήσετε την αισθητική της υπογραφής των εμπορικών σημάτων σας στα ρούχα.

Ξεκινήστε με το λεπτό
Εάν δεν είστε σίγουροι για την αντίδραση του πελάτη τότε θα είναι σκόπιμο να εκτυπώσετε μικρές ποσότητες ρούχων. Εάν ξεκινάτε με την επιχείρησή σας, τότε επιλέξτε τις λεπτές παραλλαγές, όπως αυτές ως πολύ λιγότερο περίπλοκες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.

Έτσι, κολλήστε σε λιγότερα χρώματα και μικρές εκτυπώσεις, καθώς τα εύκολα σχέδια είναι ευρέως αποδεκτά από τους ανθρώπους. Έτσι ξεκινήστε με το Jersey που έχει ουδέτερες χρωματικές αποχρώσεις, καθώς είναι ευπροσάρμοστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλούς σκοπούς.
Χρώματα μάρκας στη διάσωση
Πολλές φορές. Ορισμένες τάσεις ή ακόμα και σχέδια χρωμάτων μπορεί να μην λειτουργούν προς όφελός σας. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κολλήσετε στα κύρια χρώματα της μάρκας. Αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε με περιορισμένα χρώματα, αλλά δημιουργείτε ξεχωριστά κομμάτια που θα άξιζαν την πώληση. Ορισμένα σημαντικά μοτίβα και ακόμη και αποσπάσματα θα σας επιτρέψουν επίσης να κοινοποιήσετε το USP σας με το λιανικό ακροατήριο.

Ως εκ τούτου, τώρα που έχετε την απάντηση στο πώς μπορώ να σχεδιάσω τα δικά μου ρούχα, φροντίστε να έρθετε σε επαφή με έναν ενδιαφερόμενο κατασκευαστή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στα σχέδια δείγματος και να επιλέξετε παρόμοια σχέδια ή να δοκιμάσετε ένα νέο στυλ. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα προσελκύσετε πιθανούς πελάτες, επειδή η βιομηχανία εξάχνωσης ακμάζει επί του παρόντος.

Ετικέτες:
μάρκα ρούχων
γραμμή ένδυσης
Σχεδιάστε τη δική σας μάρκα ρούχων
Πώς μπορώ να σχεδιάσω τα δικά μου ρούχα
Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας μάρκα ρούχων
εξαγριωμένα ρούχα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *