Clothing Accessories

Ένας οδηγός για ασπρόμαυρο ντύσιμο

φόρεμα: Carolina Herrera (παρόμοια εδώ) | Καπέλο: Άγιος Laurent | Παπούτσια: Maryam Nassir Zadeh (προς πώληση!) | Τσάντα: Ulla Johnson | Σκουλαρίκια: Carolina Herrera

Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι η τάση μου να φορέσω ασπρόμαυρα ρούχα είναι επίσημα μια χρόνια κατάσταση. Θα μπορούσα να φορέσω αυτό το combo όλη την ημέρα κάθε μέρα και να είμαι ευχαριστημένος ως dalmation που έχει τσάι με μια ζέβρα. Αυτό το βλέμμα με το φόρεμα της Carolina Herrera του Dreamz μου ήταν η στολή μου για την επιλογή για το Veuve Clicquot Polo Classic εδώ στη Νέα Υόρκη λίγες εβδομάδες πίσω και έχω μπερδευτεί σε ασπρόμαυρη μόδα από τότε. Σήμερα, στρογγυλεύω τα αγαπημένα μου μαύρα και λευκά κομμάτια (όπως αυτό το φόρεμα που είναι πολύ παρόμοιο με την έκδοση CH που φοράω!) Μαζί με τις κορυφαίες προτάσεις μου για το πώς να τα στυλ παρακάτω!

Τα καλύτερα ασπρόμαυρα κομμάτια και πώς να τα στυλ

Προσθέστε αυτά τα μαύρα και άσπρα σκουλαρίκια σε ακόμη και το απλούστερο μπλουζάκι και τα τζιν και είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπάλας. Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη των αξεσουάρ, y’all.

Οι ίδιες οδηγίες στυλ ισχύουν για ένα κομψό ασπρόμαυρο παπούτσι. Το προσωπικό μου αγαπημένο μπορεί να είναι αυτές οι ασπρόμαυρες αντλίες λεοπάρδαλης, επειδή μπορείτε να τις φορέσετε όλο το χρόνο, αλλά για το καλοκαίρι, θα είστε σκληρά για να βρείτε ένα σανδάλι από αυτά (δείτε την επιλογή Gingham)!

Αυτό το ασπρόμαυρο φόρεμα Gingham παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου από τα 30 φορέματα σε σειρές 30 ημερών. Είναι ένα κλασικό καλοκαιρινό βασικό που θα φορέσετε για χρόνια και επίσης φαίνεται εκπληκτικό με μια μαύρη ζώνη μέσης και λευκό κουμπί επάνω στρωμένο από κάτω!

Όταν αφορά διαχρονικά συρραπτικά ντουλάπα, δεν μπορείτε να νικήσετε αυτό το σακάκι. Φορέστε το στο γραφείο με λευκά παντελόνια ευρύχωρα και φορέστε το τα σαββατοκύριακα με τα αγαπημένα σας σορτς denim.

Μετακινηθείτε σε μετακινήσεις μέσω της παρουσίασης παρακάτω για μια πλήρη λίστα με τα αγαπημένα μου ασπρόμαυρα κομμάτια!

Φόρεμα: Carolina Herrera (παρόμοια εδώ) Καπέλο: Άγιος Laurent | Παπούτσια: Maryam Nassir Zadeh (προς πώληση!) | Τσάντα: Ulla Johnson | Σκουλαρίκια: Carolina Herrera

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *