Clothing Accessories

Τρέχουσες τάσεις: Σχεδιασμός γραμματοσειράς και εικονογράφηση ακουαρέλας

Nicky Laatz Font Design and Illustration
Δεν είμαι σίγουρος πόσο εξοικειωμένος με τον σχεδιαστή και τον εικονογράφο που πρόκειται να εισαγάγω εδώ, αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να συναντήσω τις γραμματοσειρές ή τα γραφικά ακουαρέλας σε κάποιο σημείο. Αυτό είναι εάν είστε ενεργό μέλος στην κοινότητα σχεδιασμού, αλλά και έναν πελάτη που χρειαζόταν μια γραμματοσειρά σεναρίου τουλάχιστον μία φορά.
Είναι ένα σούπερ αστέρι στη δημιουργική αγορά, με συνεχώς χαρακτηρισμένα προϊόντα στην αρχική σελίδα του ιστότοπου και θετική ανατροφοδότηση από χρήστες που είναι πάντα τόσο ευχαριστημένοι με αυτό που βάζει έξω. Και υπάρχει μια απλή εξήγηση γι ‘αυτό: αγαπά ειλικρινά ό, τι κάνει και αυτή είναι η μοναδική πυξίδα της. Που είναι αυτό που συνιστά σε όλους τους επίδοξους σχεδιαστές.
Το όνομά της είναι η Nicky Laatz, είναι από τη Νότια Αφρική και η μάντρα της είναι να μην στοχεύσετε ποτέ χαμηλότερα από ό, τι πραγματικά αγαπάτε και είστε περήφανοι. Να είστε συνεπείς και να κρατήσετε σε αυτό, ακόμα κι αν στην αρχή δεν θα σας φέρει χιλιάδες δολάρια.

Από νεαρή ηλικία της άρεσε η τέχνη, αλλά ποτέ δεν την επιδίωξε επαγγελματικά, και ως ενήλικας δεν ακολούθησε καμία σχολή τέχνης. Αυτό θα υπονοούσε να αναγκαστεί να εξασκηθεί και να πειραματιστεί με πράγματα που δεν ήθελε. Έτσι άφησε την τέχνη να έρθει σε αυτήν – πρώτα έπεσε στην κωδικοποίηση HTLM, στη συνέχεια στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, ακολουθούμενη από σχεδιασμό λογότυπων και τελικά εικονογράφηση και εκτυπώσεις. Και το κάνει εδώ και 15 χρόνια, οπότε δεν υπάρχει επιτυχία για μια νύχτα.

Σταδιακά έσπασε από την περιοριστική εργασία πελατών και έκανε όλο και περισσότερο αυτό που αγαπούσε, με τους δικούς της όρους και τους πρόσθεσε στο κατάστημα δημιουργικής αγοράς της. Το γεγονός ότι ο ιστότοπος υποστηρίζει πολύ τα δημιουργικά με μια προσωπική προσέγγιση, την έκανε να αισθάνεται ακόμα πιο άνετα με όλη την εμπειρία.
Πιστεύει ότι οποιοσδήποτε με ικανότητα για ψηφιακή τέχνη μπορεί να εξελιχθεί, να γίνει ικανοποιημένος και να αισθάνεται πραγματικά ανταμείβεται για τις προσπάθειές του εάν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να μάθουν, να εξασκηθούν και να προσθέσουν αυτό το προσωπικό άγγιγμα στο έργο τους. Είναι μια αληθινή έμπνευση για τον επίδοξο ψηφιακό σχεδιαστή και μπορείτε να δείτε ότι για τον εαυτό σας διαβάζοντας ένα άρθρο με το οποίο συνέβαλε στο blog της δημιουργικής αγοράς. Μπορεί να σας εξοικονομήσει από το μπλοκ του σχεδιαστή ή ακόμα και την εξάντληση.

Και τώρα εδώ είναι μερικά από τα πολύ επιτυχημένα προϊόντα της που έχει πουλήσει στο κατάστημά της, που δημιουργήθηκε με αυτή την αφοσίωση που μόλις ανέφερα παραπάνω, ότι οι περισσότεροι σχεδιαστές ξεχνούν πιο τυπικά από ό, τι δεν είναι.

Το Handlettered Fontbox είναι το τελευταίο προϊόν της που έχει ήδη χειριστεί από την ομάδα δημιουργικής αγοράς.

Και ως μπόνους, μπορείτε επίσης να πάρετε μια δωρεάν γραμματοσειρά, την οποία συχνά προσφέρει στην πιστή της ακολουθώντας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τα πάντα στο Instagram της – θα γοητευτείτε από το περιεχόμενο:

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *