Uncategorized

Δαντέλα ψεύτικο λαιμό Top + φλόγα τζιν ποδιών

κορυφή δαντέλας: άφθονο από Tracy Reese | Τζιν: πλαίσιο | Παλτό: Μαύρη αγορά του Λευκού Οίκου | Μπότες: Steve Madden (παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ) | Τσάντα: Kate Spade Νέα Υόρκη (που εξαντλήθηκε, παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ) | Σκουλαρίκια: Παλιά αλλά παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: Ray-Ban

< >

Για άλλη μια φορά πατώντας στη δεκαετία του ’70, η Αναγέννηση με μία από τις αγαπημένες μου μάρκες denim σήμερα. Εάν σκέφτεστε να τραβήξετε ένα ζευγάρι φωτοβολίδες, το Denim Frame είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να πάτε. Η εφαρμογή είναι υπέροχη και μπορεί να είναι απλώς το πιο άνετο ζευγάρι που έχω.

Ενώ η συνολική αίσθηση του συνόλου είναι αναμφισβήτητα η δεκαετία του ’70 ρετρό, μου αρέσει το λεπτό νεύμα στη βικτοριανή τάση με την ψεύτικη κορυφή δαντέλας. Εάν εργάζεστε σε ένα δημιουργικό ή περιστασιακό περιβάλλον, όπου αυτό το είδος του περιστασιακού συνόλου θα πετούσε, η κορυφή της δαντέλας με πανέμορφη λεπτομέρεια είναι ένας μεγάλος, συντηρητικός τρόπος για να εισαγάγετε την κατά τα άλλα προκλητική τάση δαντέλας στο στυλ εργασίας σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι φοράτε μια λευκή ή γυμνή καμισόλα κάτω από αυτό το κουτάβι … επειδή HR. Αυτό θα μπορούσε να πάρει dicey. Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να ξεφύγετε με κάτι αρκετά αυτό το casual, νομίζω ότι η κορυφή θα μπαίνει ωραία σε μια φούστα μολυβιών (αγαπούν και αυτό). Έχουμε πολλές επιλογές με αυτό το μωρό.

Ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας χθες. Δυστυχώς, η γρίπη με έχει ακόμα κάτω για την καταμέτρηση, χάνοντας τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας μόδας. Περιμένω το σώμα μου να είναι σαν το Psych! JK! Είστε όλοι καλύτεροι τώρα, οπότε πηγαίνετε σε ένα αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη! Μείνετε συντονισμένοι.

Καλή Παρασκευή σε όλους!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *