Uncategorized

Οι τσάντες Noiranca Vegan ξεκινούν νέα συλλογή: Είναι όλα σχετικά με τη θηλυκότητα και την πολυτέλεια

που είναι από τις πιο θεματικές επιλογές, η Eco-Brands Fashion είναι ένα από τα αγαπημένα μας θέματα που είναι μια ιδανική ευκαιρία για εμάς να δημιουργήσουμε μια ελάχιστη και σίγουρα βιώσιμη ντουλάπα .

Η Noiranca, μια μάρκα τσάντα μόδας με αρχές και στόχους με δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, αντιπροσωπεύει επίσης τη μοναδικότητα, τη βιωσιμότητα και την ενδυνάμωση και ξαναγράψουν τα βασικά στοιχεία που κάνουν κλασικές τσάντες με τις έννοιες της ανιχνευσιμότητας, της διαφάνειας και της θετικής κατανάλωσης.

Οι νεότερες συλλογές τους διαθέτουν πέντε νέες τσάντες με διαχρονικές και κομψές σιλουέτες που αγκαλιάζουν την ποικιλομορφία και ενδυναμώνουν τις γυναίκες ως χαρακτήρες και φόντο. Εμπνευσμένο από τους Frida Kahlo, Miriam Makeba, Lisa Lyon, Althea Gibson και Georgia O’Keeffe, η νεώτερη εκστρατεία της Noiranca, “Cyberfemme” της Noiranca, επιδιώκει να δημιουργήσει σύνδεση με τη δύναμη, τη δύναμη και την ποικιλομορφία των γυναικών.

Με την πολυτέλεια και τη διαχρονικότητα, αυτή η συλλογή αποδεικνύει το όραμα της μάρκας για την ανάμειξη της βιοτεχνικής τεχνικής και της βιωσιμότητας σε ένα. Η ισχύς του κυβερνοεφιλίσματος ρέει μέσω αυτής της νέας συλλογής με ένα κομψό νέο σχέδιο, που έγινε με δερμάτινα δερμάτινα από PETA με 58% ανακυκλωμένα υλικά. Δεν σώζουμε μόνο τα ζώα, αλλά και το θετικό αντίκτυπο για έναν πιο πράσινο πλανήτη.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η μάρκα δημιουργεί πάντα σακούλες υψηλής ποιότητας σε πολλά σχήματα και σχέδια. Οι τσάντες vegan είναι συχνά πολύ πιο ανθεκτικές από τις δερμάτινες σακούλες. Μπορούμε να αγοράσουμε σε οποιοδήποτε σημείο τιμών, αλλά θα έπρεπε να κάνουμε έρευνα πριν κάνουμε μια αγορά. Η Noiranca καλεί τους καταναλωτές να ψωνίζουν λιγότερο συχνά απολαμβάνοντας προϊόντα μακράς διαρκείας. Χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά συνειδητά πρότυπα και συμβατική χειροτεχνία σε σχέδια από δερμάτινη τσάντα βέγκαν, η συλλογή Noiranca είναι μια μόδα μεταξύ Eco και Luxe, όπου οι ξεχωριστές τσάντες της αγκαλιάζουν όλους τους τύπους γυναικών.

Δείτε επίσης

Μαλλιά, κατάστημα και στυλ
Οι καλύτερες βούρτσες στεγνωτηρίου μαλλιών θα έπρεπε να αγοράσετε καλύτερα τώρα

Δείτε και τις 5 συλλογές που ξεκινούν πρόσφατα και είναι διαθέσιμες στο site!

Miriam – Εμπνευσμένη από την “ποιητική επιθετικότητα” της Miriam Makeba ”

Althea – Εμπνευσμένη από την Althea Gibson με την έννοια της Alpha Power

Λίζα – Εμπνευσμένο από τη Λίζα Λυών με άγρια ευαισθησία

Frida – Εμπνευσμένη από τον Frida Kahlo με τη δύναμη της πολυπλοκότητας

Γεωργία – Εμπνευσμένο από τη Γεωργία O’Keeffe ως ανθισμένο αγριολούλουδο

Συμπερασματικά, αυτή η συλλογή μας εισάγει με βιωσιμότητα και η ακατέργαστη δημιουργικότητα είναι σίγουρα μια ανάσα καθαρού αέρα μέσα στο χάος της γρήγορης μόδας και όλα τα περασμένα fads που έρχονται με αυτό. Για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες συλλογές τους, ακολουθήστε το Noiranca στο Instagram και σκεφτείτε τις επιλογές σας για να προσθέσετε στο καλάθι αγορών!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *