Uncategorized

Εξερευνήστε τον κόσμο του 3D με το Google Poly

Google Poly
Η Google ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα. Το Poly είναι τώρα μια πηγή για την περιήγηση, την ανακάλυψη και τη λήψη αντικειμένων 3D. Ενώ η βούρτσα και τα μπλοκ με κλίση καθιστούν απλούστερη για τους προγραμματιστές να δημιουργούν 3D αντικείμενα για την επαυξημένη πραγματικότητα και την εικονική πραγματικότητα, η Poly θα προσφέρει 3D αντικείμενα και σκηνές που θα χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές.
Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε μια ευρεία ποικιλία αντικειμένων, από κώνους παγωτού μέχρι ρομπότ. Αλλά μπορείτε επίσης να αναμίξετε τα πράγματα, το οποίο είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας. Αυτό το ρομπότ δύο βραχίονα μπορεί να γίνει ένα ρομπότ τεσσάρων βραχιόνων κάνοντας κλικ στο “Like”, για να εισαγάγετε το αντικείμενο σε βούρτσα κλίσης ή μπλοκ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πίστωση της πηγής. Το Poly το κάνει αυτόματα όταν δημοσιεύετε το τελικό έργο.
Αλλά πέρα ​​από την επαγγελματική χρήση αυτής της πλατφόρμας μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί για να δείτε το αντικείμενο σε μορφή 3D ή να δημιουργήσετε GIF για κοινή χρήση.
Αυτό σίγουρα κάνει τα πράγματα απλούστερα για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή AR ή VR. Η κοινή χρήση ενός αντικειμένου 3D θα επιτρέψει σε έναν άλλο προγραμματιστή να το αξιοποιήσει και να δημιουργήσει κάτι νέο, με αυτόματη πίστωση. Είναι ευρέως γνωστό ότι η δημιουργία τέτοιων αντικειμένων είναι χρονοβόρα, έτσι αυτό εμπλουτίζει πολύ τους πόρους.
Επιπλέον, η Google καθιστά απίστευτα εύκολο να τραβήξετε το αντικείμενο απευθείας σε ένα VR αναπτυσσόμενο έργο έργων, το οποίο είναι ιδανικό για νέους comers. Στο μέλλον, θα είναι επίσης δυνατή η εγγραφή και η προεπισκόπηση της πλατφόρμας μέσω ενός API.

Τα αντικείμενα στο Poly είναι συμβατά με τις πλατφόρμες VR, καθώς και τα πλαίσια Arkit της Apple και το Arcore της Google, δίνοντας στους προγραμματιστές την ευελιξία να τα χρησιμοποιήσουν. Είναι πλήρως ενσωματωμένο με βούρτσα κλίσης και μπλοκ και επιτρέπει την άμεση μεταφόρτωση αρχείων OBJ.

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *