Clothing Accessories

Κάτω από $ 100 ημέρα 5: φόρεμα με κόκκινο τόξο

φόρεμα: H & M | Σαντάλια τόξου: Sudini | Τσάντα κουβά: Επίπεδο δρόμου | Σκουλαρίκια κόμβων: Tory Burch | Γυαλιά ηλίου: Sonix

< >

Για να τερματίσω τη σειρά μου κάτω από $ 100 και να ξεκινήσω το Σαββατοκύριακο σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτό το κλασικό, απλό και εύκολο φόρεμα κόκκινων ματιών (το οποίο έρχεται επίσης και στην πιο όμορφη λευκή έκδοση!). Ενώ το Eyelet είναι #Trending Big Time αυτό το καλοκαίρι, αυτό είναι το είδος της διαχρονικής θηλυκής φλερτ που θα φορέσετε το καλοκαίρι μετά το καλοκαίρι και σε ένα Pricetag ντροπαλός των $ 100, απλά δεν βελτιώνεται.

Εάν, όπως και εγώ, έχετε περάσει πρόσφατα σε κομμάτια ματιών, εδώ είναι μερικά πολύ πιο αγαπημένα κάτω από $ 100 από φορέματα, σε μπλούζες, σε PJs!

< >

Αυτά τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια τόξου έχουν επαναληφθεί όλο το καλοκαίρι και είναι τόσο άνετα, τα αγόρασα επίσης σε χρυσό. Μπορεί να θυμάστε να βλέπετε και τις δύο εκδόσεις σε επανάληψη κατά τη διάρκεια των 30 φορέων μου σε σειρές 30 ημερών και συνέχισαν να είναι η πάλη μου για όλη μου τη σεζόν. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά άνετα, αλλά η λεπτομέρεια του μπροστινού τόξου και του χρυσού φτέρνα τους κάνει μερικά από τα πιο ευπροσάρμοστα σανδάλια που έχω. Φορέστε τα επάνω, ντύστε τα κάτω – υπάρχουν λίγα μέρη αυτά τα μωρά δεν μπορούν να σας πάρουν.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους ακολούθησαν μαζί με τη σειρά μου κάτω από $ 100 αυτή την εβδομάδα. Ήταν τόσο πολύ διασκεδαστικό να μοιραστείτε όλα αυτά τα προσιτά αγαπημένα. Εάν δεν τα έχετε ελέγξει, μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματά μου κάτω από $ 100 εδώ, εδώ, εδώ και εδώ, και να μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα! Σίγουρα θα κάνω αυτό μια επαναλαμβανόμενη σειρά !!

Καλο σαββατοκυριακο! xx

Φόρεμα με μάτια: H & M | Σαντάλια τόξου: Sudini | Τσάντα κουβά: Επίπεδο δρόμου | Σκουλαρίκια κόμβων: Tory Burch | Γυαλιά ηλίου: Sonix

< >

Δείτε το υπόλοιπο της σειράς Under $ 100 εδώ:
Ημέρα 1: Δερμάτινο σακάκι + λευκό κωνικό παντελόνι

Ημέρα 2: Classic Black Sheath Dress

Ημέρα 3: φούστα μολύβι Gingham + μπλούζα με μανίκι κουδουνιού

Ημέρα 4: Πλαγιόν MIDI φούστα + μπλούζα ενός ώμου

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *