Clothing Accessories

Προσαρμοσμένα μπλουζάκια animation με τη συμφωνία σας από το Arteestic

Custom-Made Animation Σχεδιάστε τη συμφωνία μου με μπλουζάκια από το Arteestic
Ονειρευόσασταν ποτέ να ασχοληθείτε με την εξειδικευμένη σας συμφωνία κινούμενων σχεδίων σε ένα μπλουζάκι; Τώρα αυτό είναι δυνατό, απλό και διασκεδαστικό! Στείλτε σε αυτούς τους ανθρώπους μια φωτογραφία του εαυτού σας ή κάποιον που θέλετε να δείτε σε ένα γοητευτικό μπλουζάκι, καθώς και έναν επαγγελματία γελοιογράφο θα σχεδιάσει μια κινούμενη εικόνα της εικόνας σας, καθώς και την εκτύπωση σε κορυφαία ποιότητα tees. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε επιπλέον λεπτομέρειες καθώς και να προσθέσετε προσαρμοσμένο φόντο που δεν είναι στη φωτογραφία. Για παράδειγμα, το άτομο στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα γνήσιο geek, καθώς επιθυμούσε την εικόνα να του δείξει να εργάζεται στο γραφείο του. Αυτό δεν είναι πρωτοποριακό από την άποψη της έννοιας, ωστόσο είναι από τους λίγους που μπορούν να το κάνουν για σας σε ένα πρωτότυπο στυλ, διατηρώντας υψηλής ποιότητας καθώς και χιούμορ!
Η ισοπαλία της συμφωνίας μου με τα μπλουζάκια είναι μια καλύτερη ιδέα δώρων για τα γενέθλια, αφήνοντας τα πάρτι, τα κότα καθώς και τα κόμματα του ελάφι. Στείλτε μας μια υπέροχη εικόνα κάποιου που θέλετε να συγκλονίσετε, καθώς θα παράγουμε το ιδανικό δώρο για να τους κάνουμε “wow”.
Αυτά είναι τα πιο cool μπλουζάκια στον κόσμο! Επιπλέον, κανένας άλλος δεν θα έχει το ίδιο, οπότε θα κάνει την καλύτερη ιδέα δώρων ποτέ! Εδώ είναι ακριβώς πώς θα φανεί το animation σας:
Η καρικατούρα σας εδώ η καρικατούρα σας εδώ

4/5 (1 ανασκόπηση)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *