Clothing Accessories

Ρουμάνοι εικονογράφοι: Alexia Udriste Watercolor Artist

Γιορτάζοντας τους ρουμανικούς εικονογράφους
Η σειρά των εορταστικών μηνυμάτων που αφιερώνεται στους ρουμανικούς εικονογράφους συνεχίζεται. Αυτό το δεύτερο είναι διασκεδαστικό για όσους έχουν όπως με ακουαρέλες καθώς και το φαινόμενο ακουαρέλας. Μια ειδική γυναίκα που κυριαρχεί στο INS καθώς και τα outs των βούρτσες, τα χρώματα καθώς και το νερό, όλα τα ενσωματωμένα είναι η Alexia Udriste.
Η Alexia Udriste, η καλλιτεχνική ακτινοβολία ακουαρέλας είναι ένας εικονογράφος ανεξάρτητων ανεξάρτητων, που ειδικεύεται σε σχέδια ακουαρέλας. Τα έργα της είναι πολύτιμα, ευαίσθητα, πλούσια και παιχνιδιάρικα. Λειτουργούν τις γάτες, τις αλεπούδες, τις αρκούδες, τα κουνελάκια καθώς και τα νόστιμα κέικ. Όλα αυτά περιβάλλουν τον εαυτό τους με πλούσιο, πλούσιο πράσινο που σας κάνει να θέλετε να χαθείτε σε αυτά. Τα μηνύματά της στο κοινωνικό δίκτυο είναι μια ευκαιρία για μια ματιά μέσα στη ζωή της. Κάθε στιγμιότυπο είναι σε ιδανικό συγχρονισμό με το στυλ της απεικόνισης: πολύχρωμο, χαλαρωτικό, μποέμ, αγάπη, γαλήνια.

Κυρίως, συνεργάζεται με συμβατικά εργαλεία, στυλό ή καθαρό σε χαρτί. Παρόλο που δεν είναι δειλός μακριά από το ψηφιακό μέσο, ​​για τελικές πινελιές. Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η δουλειά που έχει, με τυπογραφία στις πλάκες που έκανε για ένα περιφερειακό εστιατόριο.
Η Αλεξία είναι μέρος πολλών θέσεων εργασίας που συγκεντρώνουν πολλούς ρουμανικούς εικονογράφους κάτω από την ίδια ακριβώς οροφή.
Παρόμοια με μερικούς από τους συνομηλίκους της, στυλ αφίσες, συμμετέχει σε καινοτόμους διαγωνισμούς καθώς και σε εργαστήρια. Από το δώρο της για να παράγει εντυπωσιακά καλύμματα βιβλίων, θα την ανακαλύψετε συνήθως σε εκτοξεύσεις βιβλίων. Επίσης, απεικονίζει τα ακαδημαϊκά φυλλάδια. Επιπλέον, ως άπληστος αναγνώστης, η ροή κινήτρων συνεχώς καλλιεργείται από τις ιστορίες που διαβάζει. Η περιοχή εργασίας της είναι γεμάτη φως, βιβλία καθώς και δύο λίπος γάτες. Ουσιαστικά αυτό είναι το ιδανικό φάρμακο για να προσφέρετε με αυστηρές προθεσμίες.
Είναι μια ανάσα καθαρού αέρα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο ταλέντο. Το blog της δείχνει απίστευτα ότι, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε τη γλώσσα. Θα έπρεπε να αφήσεις τη δουλειά της να μιλήσει για τον εαυτό της!

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *