Uncategorized

Πώς να μην επιλέξετε έναν υπέροχο διανομέα χονδρικής ενδύματος;

Ακριβώς πώς να μην επιλέξετε έναν υπέροχο διανομέα χονδρικής;
08/10/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Οι διανομείς χονδρικών ενδυμάτων φέρουν πολύ μεγάλο βάρος για την επιτυχία των μικρών επιχειρήσεων. Ακριβώς από την προσφορά τους το σωστό τύπο χονδρικής για την προσφορά του σε μια πρακτική ποικιλία κόστους, καθώς και την εξασφάλιση της έγκαιρης αποστολής σε πρόσθετες υπηρεσίες όπως το dropshipping. Μια ασυμφωνία στα καθήκοντά τους, ακόμη και τα πιο λεπτά, μπορεί να κατευθύνει την επιχείρησή σας σε απογοήτευση. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά (πολύ) σημαντικό ότι κάνετε την ερευνητική σας μελέτη διεξοδικά προτού συνεργαστείτε με διανομείς ενδυμάτων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά καθώς και την Αυστραλία.

Υπάρχουν λίγα ανόητα, γρήγορα αποφεύγμένα σφάλματα που κάνουν πολλά μικρά ενδύματα, ενώ επιλέγουν τους διανομείς- λόγω της έλλειψης έρευνας, των πόρων τους καθώς και της γνώσης. Ακριβώς εδώ είναι τέσσερα από αυτά τα σφάλματα για να σας προσφέρουμε ένα κεφάλια- για να σας εμποδίσουν να τα διαπράξετε-

Δεν κάνετε μια έρευνα για το φόντο – όπως αναφέρθηκε, η επιλογή του σωστού προμηθευτή είναι εξαιρετικά σημαντική. Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν ενοχλούν να κάνουν μια μελέτη ερευνών στο παρασκήνιο, καθώς αγοράζουν από τον πρώτο προμηθευτή που μπορούν να βρουν. Εκτός από εκείνους που το κάνουν αυτό το έρευνά τους, χρησιμοποιούν απλώς το Google, ξεχνώντας τι όταν ο φανταστικός Robert Langdon είπε- “Η Google δεν είναι συνώνυμο της έρευνας”. Θα πρέπει να περπατήσετε ένα επιπλέον μίλι- να έρθετε σε επαφή με το παρελθόν των διανομέων καθώς και τους παρόντες πελάτες (αν είναι δυνατόν), να ελέγξετε τα φόρουμ, να σκάψετε στους λογαριασμούς κοινωνικού δικτύου καθώς και πάνω απ ‘όλα, τηλεφωνήστε ή πυροβολήστε τους ένα ταχυδρομείο ζητώντας όλα Οι ανησυχίες σας καθώς και τα ερωτήματα.
Δεν αγοράζουν από έναν κατασκευαστή ο οποίος είναι επίσης διανομέας – σήμερα υπάρχουν πολλοί τέτοιοι κατασκευαστές που προσφέρουν επίσης διανομή καθώς και υπηρεσίες dropshipping. Επιπλέον, ενδέχεται επίσης να στυλ το δικό τους ειδικό ρούχο. Η αγορά από αυτούς τους κατασκευαστές μειώνει το κόστος, σημαντικά, από τους διανομείς τρίτων, καθώς και τα dropshippers.
Αγοράζοντας από περισσότερο ότι ένας διανομέας ατόμων – υπάρχουν πολλές μικρές επιχειρήσεις που αγοράζουν το μεγαλύτερο μέρος τους από περισσότερους από έναν διανομείς. Ακόμη και αν η διαταγμένη χονδρική τους είναι παρόμοια- ακριβώς το ίδιο προϊόν καθώς και ακριβώς η ίδια ποικιλία. Ο λόγος πίσω από αυτό μπορεί να διαφέρει- θέλουν να αναπτύξουν repo, θέλουν να δοκιμάσουν την υψηλή ποιότητα των ρούχων, αυτό μειώνει πραγματικά τις συνολικές δαπάνες τους ή οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ποτέ μια μεγάλη ιδέα, γιατί υπερβαίνει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με περιττό άγχος καθώς και ταλαιπωρία. Ομοίως, η αγορά σε μικρές ποσότητες, από πολλούς διανομείς, θα ενισχύσει το κόστος των όγκων σας.
Δεν διερευνάται για τους όρους της αποστολής καθώς και τους όρους – υπάρχουν μεγάλες προσφορές όρων καθώς και όροι πίσω από κάθε “ναυτιλία εντός 5 εργάσιμων ημερών” ή “δωρεάν αποστολής”, καθώς και πολλές μικρές επιχειρήσεις δεν ενοχλούν ποτέ να ελέγχουν ή να ρωτήσουν το. Τι γίνεται αν δεν παίρνετε το όγκο σας εντός της δηλωμένης περιόδου; Τι γίνεται αν η χονδρική σας καταστρέφεται στους τρόπους του; Είναι ασφαλισμένο το χύμα σας; Ποιες είναι οι πολιτικές επιστροφών τους; Είναι οποιοδήποτε είδος επιπλέον χρεώσεων εάν η παραγγελία σας είναι επείγουσα; καθώς και έτσι.

Μην αφιερώνετε τα τέσσερα προαναφερθέντα σφάλματα που σχεδόν κάθε νεοσύλλεκτος σε αυτήν την αγορά κάνει όταν επιλέγετε χονδρικούς διανομείς ενδυμάτων, καθώς και θα έχετε το δεξί σας πόδι στο πιο τέλειο σημείο.
Ετικέτες:
διανομείς ρούχων
Διανομείς ένδυσης στις ΗΠΑ
Χονδρικά ενδύματα διανομείς
Χονδρικά ενδύματα διανομείς ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *