Clothing Accessories

5 Συμβουλές για το Hacking Growth για Little Gartments Business με ελάχιστο σχέδιο προϋπολογισμού

5 Συμβουλές Hacking Growth για μικρές επιχειρήσεις ενδυμάτων με μικρό προϋπολογισμό
07/10/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Η εκτέλεση μιας επιχείρησης ένδυσης δεν είναι εύκολη. Όπως και όταν είστε περιορισμένοι στον προϋπολογισμό σας, το έργο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Αυτό είναι ακριβώς έτσι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί λιανοπωλητές καθώς και χονδρέμποροι παραμένουν ακριβώς από εκεί που ξεκίνησαν, ακόμα και μετά από χρόνια, εξακολουθούν να είναι με οριακό κέρδος. Εκτός από δυστυχώς, το μονοπάτι προς τα ανώτερα κλιμάκια, για υψηλότερες πωλήσεις καθώς και έσοδα, είναι δύσκολο.

Είστε στο ίδιο ακριβώς σκληρό σημείο;

Κάντε μερικά στιγμιαία βήματα για να τροφοδοτήσετε την επιχείρησή σας για να πετάξετε ψηλά και αργά. Ακριβώς εδώ είναι 5 Συμβουλές για την Hacking Growth για μικρά ενδύματα ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ολοκληρώθηκαν στα οικονομικά τους-
1. Κάντε επιχειρήσεις με διανομείς χονδρικής εκκίνησης
Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι φανταστικές για να συνεργαστούν. Σε σύγκριση με τους καθιερωμένους παράγοντες της αγοράς, είναι πολύ πιο εμπνευσμένοι καθώς και δημιουργικοί – και οδηγούνται να αναπτυχθούν καθώς και να αφήσουν ένα σημάδι στη βιομηχανία τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναστενάζουν από την έξοδο από τη μέθοδο τους για τη θεραπεία καθώς και την παροχή στους πελάτες τους με πολύ καλύτερα προϊόντα καθώς και υπηρεσίες.

Εάν χειριστείτε για να αναζητήσετε μερικούς από τους καλύτερους νέους διανομείς ενδυμάτων, αναμένετε όχι μόνο σχετικά με τη σχετική τιμή χονδρικής, ωστόσο, μια γενική εξαιρετική εμπειρία, η οποία θα περιλαμβάνει απλή εξατομίκευση της παραγγελίας σας καθώς και συνήθης βοήθεια.
2. Λάβετε σοβαρά υπόψη την ψηφιακή διαφήμιση
Πάρτε τα κοινωνικά κανάλια καθώς και να εμπλακείτε στο κοινό -στόχο σας με τον σωστό τρόπο. Εάν γίνει αποτελεσματικά με μια εξατομικευμένη προσέγγιση, μπορείτε γρήγορα να χειριστείτε για να σχεδιάσετε προοπτικές καθώς και να οδηγήσετε άμεσες πωλήσεις. Αξιοποιήστε το Facebook, το Twitter, το WordPress, καθώς και άλλες πλατφόρμες που χρησιμοποιούν μοναδικές στρατηγικές καθώς και μετατρέπουν τις ψυχρές προοπτικές σε μακροχρόνιους πελάτες.
3. Συνεχίστε να κάνετε μικρές τροποποιήσεις καθώς και να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους
Δεν μπορείτε να ταιριάξετε τις προσδοκίες ανάπτυξης σας με ένα SWISH λίγα βήματα σε μικρή έκταση. Επίσης, πρέπει να παράσχετε αυτή τη νοοτροπία που δηλώνει τεράστια τροποποιήσεις απαίτηση μεγαλύτερα βήματα. Αντ ‘αυτού, στο πίσω μέρος της συνέπειας, συνεχίστε να κάνετε ελάχιστες τροποποιήσεις εδώ, καθώς και εκεί-με την πώληση, τη σήμανση, τη χονδρική πώληση, τους πελάτες που ακολουθούν, καθώς και περισσότερο. Κοιτάξτε την τροποποίηση σιγά -σιγά, ωστόσο, σίγουρα. Ομοίως συνεχίζει να μετρά τις βελτιώσεις. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα είδος “μεγάλου βήματος” per se. Εκτός από ένα χρόνο από τώρα, ακόμα στο ίδιο σημείο, θα θέλατε να ξεκινήσατε σήμερα με μικρές αλλαγές.

4. Προσφέρετε τη συλλογή σας σε φτηνές
Δεν μπορεί να υπάρξει πολύ καλύτερη συνταγή από αυτό για να οδηγήσει υψηλότερες πωλήσεις. Οι πελάτες θέλουν προϊόντα χαμηλής τιμής. Έτσι προσφέρετε αυτό. Βυθίστε τις συλλογές ρούχων σας «κοστίζουν ελαφρύ χαμηλότερο από τους ανταγωνιστές σας». Οι ενισχυμένες πωλήσεις θα περιλαμβάνουν για το κίνδυνο σας για το τέλος των εσόδων.
5. Εστίαση στη διατήρηση πελατών περισσότερο από την αγορά νέων
Καταλαβαίνετε ότι η απόκτηση νέων πελατών είναι οπουδήποτε από 5 έως 25 φορές πιο δαπανηρή από τη διατήρηση των παλιών; Μία ακόμη ερευνητική μελέτη ανακάλυψε ότι η αύξηση της διατήρησης των πελατών, ακόμη και μόνο κατά 5 %, μπορεί να ενισχύσει τα έσοδα κατά 25 έως 95 %. Έτσι, αντί να προσπαθούν αδιάκοπα να τσάντες νέοι αγοραστές, εστιάστε στα παλιά. Είναι εκεί που βρίσκονται τα περισσότερα έσοδα.

Αυτές είναι 5 απλές συμβουλές για την πειρατεία για την ανάπτυξη για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. συνεχίστε να ενεργείτε τώρα. Αναλύστε πού βρίσκεστε καθώς και πού θέλετε να πάτε – και στη συνέχεια να αρχίσετε να εφαρμόζετε τα προαναφερθέντα βήματα για περισσότερες πωλήσεις καθώς και έσοδα.

Ετικέτες:
διανομείς ρούχων
Διανομείς ένδυσης ΗΠΑ
Χονδρικά ενδύματα διανομείς
Χονδρικά ενδύματα διανομείς ΗΠΑ
Χονδρικά ενδύματα ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *