Uncategorized

Οι πολλές μοντέρνες ενδυμασίες ενδυμασιών για το φθινόπωρο

οι πιο μοντέρνες ενδυμασίες ενδυμασιών για το φθινόπωρο – από το True Blues, καθώς και τις ζωντανές εκτυπώσεις σε skinnies, καθώς και το Unwinder Sweetheart ταιριάζει, υπάρχει μια σιλουέτα για κάθε περίπτωση. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να μετατρέψετε το ενδιαφέρον σας για το στυλ.

Ιδέες ενδυμασιών με μανσέτες
Μην ανησυχείς. Ακριβώς όπως όλα τα συρραπτικά, υπάρχει πάντα μια νέα τεχνική στυλ που πρέπει να δοκιμαστεί. Για να το δείξουμε, σήμερα σας φέρνουμε πέντε Star Stare Star-Inspired, καθώς και μεθόδους που έχουν εγκριθεί από τον συντάκτη για να τις φορέσετε αυτή τη σεζόν που θα σας έχουν να αισθανθείτε σαν ένα εξουσιοδοτημένο pro.

Φόρεμα πάνω από τζιν με μανσέτα
Οι πολλές μοντέρνες ενδυμασίες ενδυμασιών για το φθινόπωρο
Μπροστά, καταρρίπουμε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς ακριβώς να περιγράψουμε το denim σας σε μια δέσμη μεθόδων μόδας-μπροστά, καθώς και ποιες denim silhouette λειτουργεί καλύτερα με κάθε τύπο μανσέτας;

Οι πολλές μοντέρνες ενδυμασίες ενδυμασιών για το φθινόπωρο
μέσω κολάζ vintage
μέσω comprarenarmoniaonline.com
Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει μόνο μία μέθοδος για να κυλήσετε τα dungarees σας, είστε σε μια θεραπεία. Παρακάτω, έχουμε διαμορφώσει καθώς και εικονογραφημένες έξι μεθόδους γρήγορης και εύκολο για να περιγράψουμε το denim σας. Για την πρόκληση; Στη συνέχεια, πάρτε το selvedge σας, καθώς και ας πάμε στην επιχείρηση.

μέσω στυλ du monde
μέσω του Stylecaster
μέσω του FashionTag
μέσω του Vanni Bassetti
Και ψωνίστε για παρόμοιο προϊόν από τις επιλογές του συντάκτη:

Δείτε επίσης

Κατάστημα & στυλ, καλοκαιρινή μόδα
Το μοτίβο κορυφής δεξαμενής αποθήκευσης που απαιτείται να δοκιμάσετε πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύσετε

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *