Clothing Accessories

Ανακατέψτε τα παλιά σας μπλουζάκια

Νομίζω ότι όλοι μας έχουν αποθηκεύσει κάπου στο σπίτι μερικά παλιά μπλουζάκια που κρατούν μέσα σε πολλές αναμνήσεις. Τα μπλουζάκια έχουν την τάση να γίνουν πολύ προσωπικά, επειδή φέρουν στιγμές της ζωής μας και στη συνέχεια δεν είναι πλέον φορετές. Είναι πολύ δύσκολο να τα ξεφορτωθείτε για συναισθηματικούς λόγους μερικές φορές. Αλλά έχουμε μια λύση για εσάς.
Αντί να τα ρίχνετε απλά και να λυπάμαι, εδώ είναι 10 τρόποι για να βγάλετε το παλιό σας μπλουζάκι από το κουτί και να το ανακατασκευάσετε. Έχω επίσης συμπεριλάβει ορισμένους συνδέσμους με σεμινάρια που βρήκα στο Διαδίκτυο σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους.
Ανακατέψτε τα παλιά σας μπλουζάκια1. Τα παπλώματα T-shirt. Αυτή είναι η πιο συναισθηματική και πρακτική όλων των στρατηγικών. Αν και κάνοντας ένα πάπλωμα από τα μπλουζάκια σας μπορεί να διαρκέσει πολύ και μπορεί να είναι ακριβό, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Τα παπλώματα μπορεί να είναι καταπληκτικά δώρα και εκπλήξεις για κάποιον που σας ενδιαφέρει (ή για εσάς) και έναν τρόπο να διατηρήσετε όλα τα γεγονότα τους χωρίς υπερβολική κατάσταση των μπλουζών. Συνήθως, οι μητέρες κάνουν ένα πάπλωμα για το γιο/την κόρη τους όταν πηγαίνουν στο κολέγιο. Αν αγαπάτε τα πράγματα βιοτεχνίας, πρέπει να το δοκιμάσετε. Για ένα μεγάλο πάπλωμα θα χρειαστείτε περίπου 30 παλιά μπλουζάκια, αλλά για ένα μικρότερο, 15-20 είναι αρκετές.

2. Μαξιλάρια μπλουζών. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ξαναχρησιμοποιήσετε το παλιό αγαπημένο σας μπλουζάκι και το καλύτερο μέρος είναι ότι θα το χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το μεγάλο μέρος από το μπλουζάκι για να δημιουργήσετε ένα τετράγωνο μαξιλάρι ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το μπλουζάκι.

3. Τα παιχνίδια κατοικίδιων ζώων μπλουζών. Τα παλιά μπλουζάκια μπορούν επίσης να μετατραπούν σε διασκεδαστικά παιχνίδια κατοικίδιων ζώων, αντικείμενα για ζώα για να κυνηγήσουν και να μασήσουν. Αυτό είναι πολύ πρακτικό και ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να είναι πιο αστεία εάν προσθέσετε ένα σκυλάκι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θα τους κάνει τρελό για το νέο παιχνίδι. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπλουζάκια για να κάνετε τον ύπνο τους πιο γεμάτο ή να τα στεγνώσετε μετά από μπάνιο ή βροχή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στρατηγική όχι μόνο για μπλουζάκια, αλλά και για οποιαδήποτε άλλα ρούχα (πουλόβερ) που δεν φοράτε πια.
Ανακατέψτε το παλιό σας μπλουζάκι T-ShirtsRecondition τα παλιά σας μπλουζάκια4. Τσάντα T-shirt-Αυτή η μέθοδος ανακύκλωσης είναι πολύ πρακτική για όσους θέλουν να έχουν μια ωραία συναισθηματική τσάντα t-shirt. Η τσάντα που προκύπτει από ένα παλιό μπλουζάκι μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο μια νέα, που αγοράζεται από το κατάστημα, αλλά μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και “πράσινο”. Η τσάντα T-shirt μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς: παντοπωλείο, βιβλιοθήκη, ταξίδια ή ό, τι θέλετε. Οι καλύτερες τσάντες μπλουζών βγαίνουν από μπλουζάκια από βαμβάκι, επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ολοκλήρωση των άκρων. Εδώ είναι ένα ωραίο σεμινάριο για το πώς να φτιάξετε τη δική σας τσάντα T-shirt:
5. T-shirt κασκόλ. Εάν είστε εραστής κασκόλ, πρέπει να μετατρέψετε ένα από τα παλιά σας μπλουζάκια σε ένα μαντήλι για να σας κρατήσει ζεστό ή απλά για διασκέδαση. Ελέγξτε αυτά τα μαθήματα για διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξετε ένα μαντήλι:

Ανακατασκευάστε τα παλιά σας μπλουζάκια6. Εσώρουχα μπλουζάκια. Αυτή η μέθοδος είναι ειδικά για τα κορίτσια. Είναι μοναδικό, προσωπικό και δεν μπορείτε να τα αγοράσετε από οπουδήποτε. Εάν έχετε ένα παλιό μπλουζάκι που κρατάει ένα τυπωμένο σχέδιο που απλά δεν θέλετε να δώσετε ή να πετάξετε μακριά, αυτή είναι η καταπληκτική λύση για να κάνετε το σχέδιο νέο πάλι! Γυρίστε το τυπωμένο μέρος από το μπλουζάκι σας σε εσώρουχα. Ελπίζω να έχετε την υπομονή για να το δοκιμάσετε αυτό, επειδή το αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχο :. Εάν δεν είστε τόσο καλοί στο ράψιμο, υπάρχουν πραγματικά εξειδικευμένοι άνθρωποι για να το κάνετε αυτό για εσάς:
Ανακατασκευάστε τα παλιά σας μπλουζάκια7. Τέχνη τοίχου T-shirt. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να εκθέσετε τα μπλουζάκια που έχετε και να έχετε ένα χαριτωμένο και ελκυστικό σχέδιο. Μπορείτε πραγματικά να πλαισιώσετε το μπλουζάκι ή να διακοσμήσετε μερικά μικρά έπιπλα μαζί του. Το αποτέλεσμα είναι πιο αποτελεσματικό από ό, τι νομίζετε. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για τη διακόσμηση ενός δωματίου ενός παιδιού με μικρά μπλουζάκια τυπωμένα με τους παιδικούς ήρωες του. Αλλά ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό, είναι ασυνήθιστο, τόσο εύκολο και τόσο φθηνό. Ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση για το πώς να φτιάξετε τέχνη τοίχων μπλουζών
Ανακατασκευάστε τα παλιά σας μπλουζάκια8. T-shirt rug. Τώρα, αυτή είναι μια πιο δύσκολη μέθοδος για όσους από εσάς δεν είστε τόσο εξειδικευμένοι στο να φτιάξετε ένα κουδούνι. Εάν ενδιαφέρεστε, το Διαδίκτυο παρέχει πολλά μαθήματα και θα μάθετε πολύ γρήγορα αν θέλετε πραγματικά. Εδώ είναι 2 σεμινάρια για αυτό:

Ανακατέψτε τα παλιά σας μπλουζάκια9. T-shirt χαρτοπετσέτες. Πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο για την επαναχρησιμοποίηση του μπλουζάκι που δεν φοράτε πια. Για αυτό το έργο, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καθαρό μπλουζάκι για να κόψετε σε ορθογώνια και στη συνέχεια να ράψετε. Είναι εύκολο και οικολογικό.
10. κουρέλια μπλουζάκια. Μία από τις τελικές αποφάσεις για ένα μπλουζάκι. Δεν προτείνω να μετατρέψετε ένα αγαπημένο μπλουζάκι σε ένα κουρέλι (μπορείτε να επιλέξετε από τις παραπάνω επιλογές), αλλά αν δεν ισχύουν για την ποιότητα των μπλουζών σας, αυτό είναι ακριβώς αυτό.
Ανακατέψτε το παλιό σας μπλουζάκι σύντομο, οι εικόνες είναι φθηνότερες, τα παπλώματα είναι πιο συναισθηματικά, δωρεές ή κουκκίδες είναι οι πιο πρακτικές. Εν πάση περιπτώσει, αν κάποια από αυτές τις επιλογές δεν σας ταιριάζει ή δεν είστε απλώς στην περιοχή βιοτεχνίας και τελικά επιλέξατε να τα πετάξετε ή να τους δωρίσετε, δοκιμάστε καθένα από αυτά μια ακόμη φορά και τραβήξτε μια φωτογραφία από το καθένα. Νομίζω ότι θα κρατήσει τη μνήμη ζωντανή χωρίς τοΤο ίδιο το μπλουζάκι. Ελπίζω να βρήκατε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να τροποποιήσετε το μπλουζάκι σας και να εγκαταλείψετε την ιδέα να τους πετάξετε μακριά. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έναν πολύ μεγάλο πόρο για να μετατρέψετε το μπλουζάκι σας που παρέχεται από την Generation T.

4/5 (3 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *