Clothing Accessories

Δωρεάν φορείς κινουμένων σχεδίων – Εργαστήριο του Dexter

Θυμάσαι αυτά τα κινούμενα σχέδια και τον Θεό, πόσο εκπληκτικό ήταν! Ο Dexter ήταν ο πρώτος πιο δημοφιλής geek ποτέ! Οι εξαιρετικές δεξιότητές του και το εντυπωσιακό IQ τον έφεραν πάντα στο πρόβλημα. Η Dee Dee, η αδελφή της, ήταν ο αντι-ήρωας που έκανε τον αδελφό της άνθρωπο και λανθασμένο. Στην αθωότητά της κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να ξεπεράσει τον Dexter και τις περίπλοκες εφευρέσεις του. Κάθε φορά που ήταν τόσο κοντά στην πιο εξαιρετική εφεύρεση ποτέ, ο Dee Dee ήταν εκεί για να πασπαλίσει μια μικρή ροζ ανόητη σκόνη καταστροφής σε αυτό! Αναδημιουργήστε μερικές από αυτές τις αστείες στιγμές με δωρεάν φορείς κινουμένων σχεδίων, οι οποίοι περιλαμβάνουν και τους γονείς τους!
Υπηρεσίες γραφής χαρτιού
Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα bonus-tutorial για το πώς να φτιάξετε το Dexter σε μορφή φορέα και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους φορείς κινουμένων σχεδίων, μπορείτε να πάτε σε μία από τις προηγούμενες θέσεις μας για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε ένα φορέα γελοιογραφίας.
Και ελέγξτε ξανά αύριο για μερικούς φορείς κινουμένων σχεδίων της Disney!
Δωρεάν φορείς κινουμένων σχεδίων – εργαστήριο Dexter
Dexterdee Deedee Deedexter και Dee Deedexterdexter’s Mernangry Dexterdexterdexter’s Parathow να κάνει το Dexter – Vector Tutorial
ZP8497586RQ

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *