Uncategorized

Τα φυσικά ρούχα είναι σήμερα όλα διαφορετικά από τα ρούχα γιόγκα;

Είναι τα ρούχα φυσικής κατάστασης σήμερα όλα διαφορετικά από τα ρούχα γιόγκα;
25/08/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Τις τελευταίες δεκαετίες η γιόγκα έχει αποκτήσει εκτεταμένη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στη Δύση. Με τα στούντιο με άδεια που ανοίγουν σε κάθε χώρα, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, καθώς και της Αυστραλίας, πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στη μέθοδο στη μέθοδο αυτή η ολιστική πειθαρχία.

Φυσικά, οι παραγωγοί φυσικών ενδυμάτων γυμναστικής πρέπει να διακλαδιστούν για να κάνουν ενδύματα που θα αντλήσουν τον πληθυσμό γιόγκα επίσης. Όμως, πολλοί πωλητές καθώς και πελάτες αναρωτιούνται αν υπάρχουν πολλές διαφορές στην παρούσα καλλιέργεια ρούχων φυσικής κατάστασης καθώς και σε ό, τι απαιτείται για μια συνεδρία γιόγκα. Για να βρεθεί σε οποιοδήποτε είδος πιθανού συμπεράσματος, πρέπει να εξετάσουμε πρώτα τις υψηλές ιδιότητες που απαιτούν τα ενδύματα γιόγκα. Ας ανακαλύψουμε –
1. Η γιόγκα χρειάζεται τεντωμένο ύφασμα
Για να μπορέσει ένα άτομο να είναι σε θέση να κάνει σωστά και άνετα, θα πρέπει να έχουν ρούχα από ένα υλικό που τους επιτρέπει να τεντώνουν χωρίς πολύ περιορισμό κίνησης. Αυτό είναι εξαιρετικά απαραίτητο, καθώς θα επιτρέψει στους εκπαιδευόμενους να δοκιμάσουν τις πιο δύσκολες θέσεις χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για οποιοδήποτε είδος δακρύου ή άλλου είδους απόσπασης της προσοχής.

2. Η απαίτηση για τα ρούχα γιόγκα είναι ελαφριά επίσης
Ως πειθαρχία, ο Yogis προωθεί την ελαφρότητα του νου καθώς και το σώμα, την απλότητα της αναπνοής καθώς και την επίτευξη διαφορετικών στάσεων χωρίς ένταση ή αγώνα. Αυτή είναι η βάση του τύπου τέχνης καθώς και για αυτό, τα ελαφριά ρούχα είναι κάτι που ένα άτομο δεν μπορεί σε οποιοδήποτε είδος δαπανών να μην θυμάται. Εάν τα ρούχα αισθάνονται βαριά, τότε ολόκληρο το σύστημα καταρρέει, καθώς και η γνήσια ειρήνη του μυαλού δεν επιτυγχάνεται. Στην πραγματικότητα, τα ρούχα της γιόγκα δεν πρέπει να αισθάνονται σαν οποιοδήποτε είδος πρόσθετου βάρους στο σώμα – αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που προωθούν τη μεγάλη γιόγκα, θεωρούνται ότι το κάνουν χωρίς πολλά ρούχα, εκτός από ένα εσώρουχο.
3. Τα ανοιχτά χρώματα είναι απαραίτητα για την προώθηση της ψυχικής ειρήνης
Η γιόγκα ως αυτοέλεγχος είναι εξαιρετικά λυγισμένος στην επίδραση των χρωμάτων στο πλαίσιο του νου, καθώς και γι ‘αυτό τα μεγάλα ρούχα γιόγκα θα είναι πάντα σε ελαφρύτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό και το γαλάζιο ουρανό. Αυτά τα χρώματα προάγουν έναν τύπο διανοητικής καθορισμού που είναι πολύ πιθανό να είναι σε θέση να συγκεντρωθεί προς τα μέσα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο θα ανακαλύψετε πολλά στούντιο γιόγκα με ένα εξαιρετικά ήρεμο εσωτερικό, συχνά με φυσικά αρωματικά κεριά, καθώς και υδρόβια φαίνεται ότι έχουν επίσης χαλαρωτική επίδραση στη συνείδησή μας.

Αυτά είναι τα τρία πρωταρχικά πράγματα που χρειάζεται τα ρούχα ρούχων γιόγκα. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στο αν οι παραγωγοί ενδυμάτων γιόγκα, καθώς και οι παραγωγοί φυσικής κατάστασης, κάνουν παρόμοιο τύπο ενδυμασίας που μπορεί να φροντίσει και για τους δύο σκοπούς.

Οι περισσότερες φυσικές ικανότητες καθώς και οι παραγωγοί ρούχων γιόγκα είναι σε απαίτηση παρόμοιου τύπου άνεσης καθώς και απόδοσης καθώς και αυτό τους καθιστά εξαιρετικά έμπειρους και για τους δύο τύπους. Σήμερα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιπλέον, καθώς και σε πολλές περιπτώσεις, αυτό που τις διαφοροποιεί είναι το στυλ καθώς και το στυλ των ενδυμάτων. Ενώ η φυσική κατάσταση καθώς και τα ρούχα γυμναστικής είναι κατασκευασμένα με πολύ πιο σκληρά χρώματα καθώς και εκτυπώσεις, τα ενδύματα γιόγκα αναπτύσσονται για να προωθήσουν την ηρεμία του σώματος καθώς και του μυαλού.

Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι όλα τα ενδύματα γιόγκα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γυμναστήριο, τρέξιμο, καθώς και το γυμναστήριο. Παρ ‘όλα αυτά, το ίδιο ακριβώς δεν μπορεί να δηλωθεί η άλλη μέθοδος γύρω. Επειδή τα ρούχα γιόγκα είναι κατασκευασμένα από δύσκολα υλικά που δεν προσφέρουν αντίσταση κίνησης καθώς και τέλεια τέλεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο προπονήσεων. Ωστόσο, υπάρχουν ρούχα γυμναστικής που δεν έχουν περιορισμό μηδενικής κίνησης, καθώς και μπορεί να ονομαστεί πολύ περισσότερο από ένα φιλικό προς την κίνηση ενδύματα – τα οποία είναι διαφορετικά από τη γιόγκα.

Έτσι ναι, υπάρχουν σημεία διαφοράς καθώς και σημεία ομοιότητας – καθώς και είναι τελευταίο που γεφυρώνουν το χώρο του πρώην με την πάροδο του χρόνου καθώς και σε μια σταθερή διαδικασία. Μετά την ανάγνωση αυτού του ιστολογίου, ίσως έχετε πάρει μια δίκαιη έννοια σχετικά με τις συμφωνίες καθώς και τις ασυμφωνίες και των δύο ρούχων, αρκετά επαρκείς για να αντλήσουν την προκαταρκτική ανησυχία από τον εαυτό σας!

Ετικέτες:
Γυμνάσια
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής
Κατασκευαστές Fitness Wear
Χονδρικό ρούχο γιόγκα
γιόγκα ρούχα
κατασκευαστές ενδυμάτων γιόγκα
Φορέστε γιόγκα
Γιόγκα φορούν κατασκευαστές

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *