Uncategorized

Ανασκόπηση της δεξαμενής αποθήκευσης Vespertine Maker για Guy

Πιστεύω ότι είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Vespertine Machine, μια μάρκα πουκάμισες Tee που μας έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές πριν, στο blog. Αυτή τη φορά, είμαι ευτυχής να σας πω ότι πήρα τα χέρια μου σε ένα από τα προϊόντα τους, γι ‘αυτό θα σας πω όλα για αυτό.
Πήρα μια κορυφή δεξαμενής αποθήκευσης για τους άνδρες, θεωρώντας ότι ήταν ένα δώρο για έναν φίλο που προσπαθούσε να βρει κάποια έντονα χρώματα στην ντουλάπα του. Όταν βλέπετε το στυλ, θα αναγνωρίσετε, ανακάλυψε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν.
Η κορυφή της δεξαμενής αποθήκευσης δεν προσφέρεται πλέον στον ιστότοπό τους, ωστόσο έχουν άλλα στυλ για να απολαύσετε, ιδιαίτερα στην κατηγορία των γυναικών. Δεν καλούν την κλήση τους περιορισμένη, ωστόσο, λαμβάνουν την ελευθερία για να διακόψουν οποιοδήποτε είδος στυλ σε οποιοδήποτε είδος χρόνου. Σε περίπτωση που εσείς όπως αυτή η δεξαμενή, μπορείτε επίσης να το πάρετε από το κατάστημα Kazbah.
Η δεξαμενή αποθήκευσης Vespertine Maker για τη δεξαμενή αποθήκευσης Menthe στάλθηκε σε μια πλαστική σακούλα με πολλά εξαιρετικά φοβερά αυτοκόλλητα, με το λογότυπο του εμπορικού σήματος – το V – καθώς και τον απίστευτο χαρακτήρα – το ρακούν το κάπνισμα – που ενσωματώνει τις έννοιες πίσω από το εμπορικό σήμα – νύχτα, εμπειρία καθώς και κακό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί περίμενα κάτι πολύ περισσότερο για τη συσκευασία, ωστόσο αυτό με έβαλε για λίγο, χάρη στα φωτεινά χρώματα τόσο του στυλ όσο και της δεξαμενής.
Τα αυτοκόλλητα Vespertine Maker Η εκτύπωση ήταν τόσο μαλακή, για ένα δευτερόλεπτο πίστευα ότι ήταν ψηφιακή εκτύπωση. Είναι πραγματικά μεταξωτό οθόνη που κάνει για ένα μακρύ διαρκές προϊόν. Ήμουν τόσο ικανοποιημένος με το υλικό καθώς και με εκστασιακά για να επιθεωρήσω τα κενά από το NextLevelapparel. Για εμάς που ζούμε στην Ευρώπη, είναι μια έλξη, δεδομένου ότι θα ήταν δαπανηρό να τους αποστέλουμε για εκτύπωση – σε κατάσταση που έχετε μια υπηρεσία πουκάμισων Tee στα κράτη, σας προτείνουμε να τα επιθεωρήσετε.
Μου άρεσε επίσης η μεγάλη πινελιά με το λογότυπο Vespertine Maker τυπωμένο στο πίσω μέρος, με το ίδιο ακριβώς φωτεινό χρώμα με το μπροστινό σχέδιο. Συνολικά, το σχήμα είναι πραγματικά μεγάλη, καθώς είναι προφανές ότι θα κολλήσετε στο πλήθος με τέτοια φωτεινά χρώματα.
Vespertine Maker Tank – Backoverall, το προϊόν είναι εξαιρετική ποιότητα, σε καλή τιμή $ 20, το υλικό είναι εξαιρετικό καθώς και το Print Soft – ένας καλύτερος συνδυασμός που σκέφτεται για αυτό είναι ένα καλοκαίρι προϊόν, ώστε να απαίτηση να αισθάνεστε απλά ιδανικό σε αυτό. καθώς και μου αρέσουν τα χρώματα, όπως και ο φίλος μου που είναι μάλλον ευχαριστημένος με το δώρο μου.
Να είστε βέβαιος να συνδεθείτε με το Vespertine Maker με το Facebook καθώς και το Twitter.

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *