Clothing Accessories

Γυναίκες, πόσιμο, καθώς και overachieving

Κυρίες: ακριβώς πώς αισθάνεστε για την κατανάλωση; Πιστεύετε ότι οι γυναίκες που υπερβαίνουν τις γυναίκες τείνουν να πίνουν περισσότερα; Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό για λίγο, ωστόσο ήταν στο μυαλό μου με διαφορετικά άρθρα ειδήσεων που έχω δει, καθώς και με τις διακοπές που έρχονται μέχρι πίστευα ότι θα συζητούσαμε.
(Δεν θέλω να επαναλάβω απολύτως τις σκέψεις μου από τη συζήτησή μας για το 2010 σχετικά με αυτό, ωστόσο εξακολουθώ να συμφωνώ με όλους τους…)
{Σχετικά: Γυναίκες δικηγόρους καθώς και πόσιμο}

μέσω του Giphy

Πρώτον, τα άρθρα καθώς και οι προτάσεις για τις οποίες πίστευα:
Οι γυναίκες πίνουν πολύ, ειδικά υψηλό επίπεδο. Έχουν υπάρξει πολλά άρθρα καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών (WSJ, Gothamist, γνήσιο απλό) για το πόσο οι γυναίκες με υψηλές επιδόσεις πίνουν-πολλά. Ένας επισκέπτης που συνδέεται με αυτή την ενδιαφέρουσα θέση στον Ατλαντικό για την κατανάλωση ως απόδραση από την τελειομανία.
Είναι όλο και πιο αποδεκτό αυτές τις μέρες ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα πρόβλημα κατανάλωσης αλκοόλ (ή τουλάχιστον, θέλοντας να πίνει λιγότερο) χωρίς να καθορίζετε ως εθισμένο στο αλκοόλ. Η Λίζα στο Privilege μόλις ενημέρωσε την δημοσίευσή της σχετικά με την κοπή της κατανάλωσης – πιστεύω ότι έχει πάρει έναν τόνο ώθησης καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών στην έννοια ότι κάθε άτομο που “χρειάζεται” να πίνει λιγότερο δεν είναι αλκοολικός.
{Σχετικά: Τι να πίνει αντί κατά τη διάρκεια του ξηρού Ιανουαρίου}

Ωστόσο, υπήρξαν πολλά άρθρα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι αλκοολικοί ανώνυμοι δεν είναι πραγματικά τόσο σπουδαίοι για τις γυναίκες (βλ. Jezebel, ωστόσο βλέπουν τον Ατλαντικό) και υπήρξε ώθηση στα άρθρα καθώς και προγράμματα για το πώς να πίνουν λιγότερο ή αλλιώς Πιείτε μέτρια (πραγματικά απλό, ποτό πιο έξυπνο, διαχείριση μετριοπάθειας, μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, Caitlin Padget). Συχνά πιστεύω για τη θεωρία του Gretchen Rubin σχετικά με τους αποχρώσεις εναντίον των συντονιστών σε σχέση με αυτό, επίσης.
Οι κατευθυντήριες γραμμές για τη δημόσια υγεία και την ευεξία για την κατανάλωση κατανάλωσης μπορεί να φαίνονται … σοβαρές. Ένα από τα πράγματα που σημειώνει η Λίζα είναι ότι ο προτεινόμενος αριθμός ποτών ανά κυρία δεν είναι πολύ περισσότερο από ένα κάθε μέρα ή 8 την εβδομάδα. Για τον Guy είναι δύο την ημέρα. (Ο Forbes έχει πραγματικά μια φανταστική roundup των μυριάδων – καθώς και αντιφατικές – κατευθυντήριες γραμμές εκεί έξω.)
{Σχετικά: Στρογγυλοποιήσαμε 10 φανταστικές συνταγές mocktail}
Ένα ποτήρι λευκό κρασί την ημέρα πάντα με χτυπά ως ένα μεγάλο στόχο – ωστόσο είμαι πολύ πιο πιθανό να επιτύχω το “όχι πολύ περισσότερο από 8 την εβδομάδα” αποφεύγοντας αρκετές νύχτες. Ωστόσο, όταν είδα αυτή την πρόσφατη ειδησεογραφική ιστορία τόσο για την σαμπάνια όσο και για την άνοια – υποδηλώνοντας ότι η «μέτρια κατανάλωση» τριών καθημερινών ποτήρι σαμπάνιας έκανε μια αξιοσημείωτη διαφορά στη διατήρηση της άνοιας στον κόλπο, σκέφτηκα, «Geez, αυτή είναι μια δέσμευση», κυρίως από τότε Δεν είμαι μεγάλος οπαδός της σαμπάνιας.
Φαίνεται τώρα ότι η ερευνητική μελέτη ήταν εσφαλμένη, καθώς σήμαινε τρία γυαλιά την εβδομάδα – εννοώ ότι είναι πολύ πιο εφικτό (εν αναμονή επιπλέον έρευνα, obvs). #goals
Για το δικό μου $ .02: Πίνω απολύτως πολύ, τουλάχιστον, τουλάχιστον από το πρότυπο “όχι πολύ περισσότερο από ένα ποτό”. (Πιθανότατα πίνω περίπου 15 ποτά την εβδομάδα κατά μέσο όρο.) Δεν μπορώ να πιστέψω μια κυρία που καταλαβαίνω ποιος δεν το κάνει. Μέρος αυτού είναι ο πολιτισμός της Νέας Υόρκης-καθώς και μέρος αυτού είναι απολύτως τεράστια νομοθετική κουλτούρα, όπου πήρα το πρωταρχικό ποτό μου-να πίνω με φίλους από το νομοθετικό ίδρυμα ως επί το πλείστον, ωστόσο, πόσιμο με συναδέλφους σε afterparties καθώς και εκτός εργασίας εξόδους .

(Ένα άλλο άρθρο που πιστεύω συχνά: αυτός ο φτωχός δικηγόρος γυναίκας, ο οποίος έμεινε τόσο μεθυσμένος, σχεδόν τερμάτισε να χάσει το χέρι της. Σκέφτομαι τον εαυτό μου εξαιρετικά τυχερο Ενώ νοσηλευόμουν, ωστόσο ήμουν ευτυχής να το παραλάβω για άλλη μια φορά όταν τελειώσαμε.
Αυτές τις μέρες, καταλαβαίνω κανονικά το όριο μου όσον αφορά τις απολύσεις, καθώς και δεν πίνω συχνά σε υπερβολές, ωστόσο θα ήθελα ακόμα να μειώσω – εκτός από όλους αυτούς τους γενικούς λόγους για την υγεία και την ευεξία, η κατανάλωση είναι τα χέρια Κάτω από το μεγαλύτερο saboteur στη διατροφή μου.
(Επιστρέφω στο WW, ωστόσο στο παρελθόν προσπάθησα την υποτονική δίαιτα υδατανθράκων ειδικά επειδή επιτρέπει δύο ποτήρια λευκού κρασιού την ημέρα. Για μένα δεν λειτούργησε – ο κόμπος μου έχασε 20 κιλά πολύ εύκολα, ενώ έχασα και κέρδισε ακριβώς τα ίδια 2 λίβρες και πάλι.)
Όσον αφορά το πόσιμο καθώς και τη νομική κουλτούρα, ένας μεγάλος φίλος και εγώ πήγαινα πάνω από αυτό (είναι πρώην δικηγόρος), καθώς και ήταν αυτές οι σοφές σκέψεις για να μοιραστούν:
FWIW Δεν έχω κατά νου να αισθάνονται πίεση να πίνω ως δικηγόρος, ωστόσο όχι ως απόδραση – μάλλον, ήθελα να συγκλονίσω τους παλαιότερους άνδρες εταίρους στην επιχείρηση. Φαινόταν σαν μια μέθοδος για να μπείτε με το παλιό ίδρυμα – να έχετε ένα σκωτσέζικο ή δύο στο γραφείο στο τέλος της ημέρας, προσπαθήστε να ανακαλύψετε μερικές τεχνικές του εμπορίου κ.λπ. ένας άντρας.’
Παρόμοια κίνητρα για να θέλουν να ανακαλύψουν ακριβώς πώς να γκολφ – όπως αυτό θα είχε κάνει μια καταραμένη διαφορά!
Μόλις ο σύντροφός μου πραγματικά με αγόρασε για να πίνω λευκό κρασί στο μεσημεριανό γεύμα, βρισκόμασταν, καθώς και επέστρεψα, καθώς έπρεπε να βάλω το κεφάλι μου κάτω στο γραφείο μου.null

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *