Uncategorized

Γραφικό κουτί- δημιουργικά σχέδια + δώρο

γραφικό πλαίσιο- δημιουργικά σχέδια
Γεια σε όλους ! Ας ξεκινήσουμε αυτήν την εβδομάδα με το να εξοικειωθούμε με το γραφικό κουτί. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διευθύνεται από έναν αξιοσημείωτο σχεδιαστή γραφικών. Ο Salome, ο κορυφαίος σχεδιαστής του γραφικού κιβωτίου, επικεντρώνεται στην απεικόνιση της φύσης. Θα βρείτε ανάμεσα στις δημιουργίες και τις δουλειές του, τα λουλούδια και τα φρούτα που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας διαφορετικά στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λουλούδια, λουλούδια ακουαρέλας, ακουαρέλες, τροπικά φρούτα και μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή της Χαβάης. Το εύρος τιμών είναι 10-20 $ και οι δημιουργίες του δημιουργούνται τόσο για εμπορική όσο και για προσωπική χρήση.
Το γραφικό πλαίσιο είναι μια απεριόριστη πηγή φρεσκάδας. Μπορείτε σχεδόν να αισθανθείτε τη μυρωδιά των τροπικών λουλουδιών και θα εκπλαγείτε από τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τους. Ας πάρουμε για παράδειγμα το πακέτο που ονομάζεται απρόσκοπτα τροπικά λουλούδια, ο τρίτος τόμος του είδους του.

Μπορείτε να πάρετε αυτούς τους 6 τροπικούς φορείς μόνο για 9 $. Το σετ περιλαμβάνει:
-6 Εικονογράφος EPS (10) Δεδομένα διανυσμάτων με μοτίβο διανυσμάτων -6 jpeg απρόσκοπτα τροπικά μοτίβα (300DPI) -1illustrator EPS (10) Δεδομένα διανυσμάτων με γραφικά στοιχεία (λουλούδια, φύλλα, ανανά, λέξεις) -1 γραφικά στοιχεία PNG (λουλούδια, φύλλα , ανανά, λέξεις) (300dpi) με διαφανές φόντο
Αυτό δεν είναι όλο, όπως είπα παραπάνω είναι το τρίτο πακέτο που δημιουργήθηκε, αλλά μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δύο δέσμες εδώ και εδώ.

Επιπλέον, το γραφικό πλαίσιο μας χρησιμοποιεί ένα απολύτως δωρεάν δέσμη διανυσμάτων. Μαντέψτε ποιο είναι το θέμα; Ένας γάμος γεμάτος χρώματα και floral μοτίβα. Ελέγξτε το δωρεάν καλό αυτής της εβδομάδας και θυμηθείτε: Το ρολόι ταιριάζει, μπορείτε να το κατεβάσετε για δωρεάν μέχρι την Κυριακή. Το σετ περιλαμβάνει: 9 εικονογράφο EPS (10) Δεδομένα διανυσμάτων 9 δεδομένα JPEG (300DPI). Ας διασκεδάσουμε και να σχεδιάσουμε ένα floral γάμο χρησιμοποιώντας μόνο δημιουργικά σχέδια.

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *