Clothing Accessories

Εδώ είναι τι να φορέσετε αυτή την Πρωτοχρονιά Παραμονή

Χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι εδώ, Ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε τι να φορέσει αυτή την Πρωτοχρονιά παραμονή. Αυτή η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς πρέπει να είναι ένα που πρέπει να θυμηθεί. δαχτυλίδι στο νέο έτος με στυλ. Όταν αφορά το ντύσιμο της φετινής παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σκεφτείτε το Sparkle από την άποψη των πούλιων καθώς και κάτι άνετο από την άποψη του υπερμεγέθη λευκό μπλουζάκι καθώς και της άνεσης. Ενώ οι εορτασμοί της φετινής Πρωτοχρονιάς θα είναι διαφορετικές από τον κανόνα, μπορείτε ακόμα να φτάσετε καθώς και να γιορτάσετε στο σπίτι στα προτιμώμενα κομμάτια των πούλιων σας. Εάν δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε για το νέο έτος φέτος, φροντίστε να ελέγξετε αυτούς τους 10 καινοτόμους τρόπους για να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, ενώ ντυμένοι με τα προτιμώμενα ρούχα σας. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι τι να φορέσετε αυτές τις διακοπές, εδώ είναι τι να φορέσετε αυτή την Πρωτοχρονιά … Σκεφτείτε τις πούλιες, το Sparkle καθώς και το Shine!
Εάν δεν είστε σίγουροι τι να φορέσετε ενώ γιορτάζετε αυτήν την ειδική παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανακαλύψτε τις προτιμώμενες πούλιες σας (φούστα, παντελόνι, σορτς) καθώς και συνδυάστε το με ένα κουμπί κάτω από το λευκό πουκάμισο. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις μεγάλες προσφορές των πούλιων ιδεών από την προηγούμενη δημοσίευσή μου εδώ. Εάν θέλετε μια πιο περιστασιακή προσέγγιση, συνδυάστε το κάτω μέρος σας με ένα γραφικό μπλουζάκι όπως φαίνεται στη σελίδα μου liketoknow.it.
Εδώ είναι τι να φορέσετε αυτό το νέο έτος Eveh & M Old Sequins φούστα (Sold Out, δοκιμάστε αυτό εδώ/εδώ), // White T-Shirt (επίσης εδώ) // H & M Sweater // Παρίσι Τέξας μπότες, σχέδιο προϋπολογισμού φιλικό προς τα μέσα // Ομοίως αγαπάτε αυτό το δικαίωμα εδώ // Chanel Bag // Συνεργασία κολιέ με την Dana Rebecca // White Pumps ή εδώ.

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Πώς να ανυψώσετε το φόρεμα φούτερ

Διασκεδαστικά φορέματα άνοιξη για αγορά τώρα

Χρώματα άνοιξης Είμαι ενθουσιασμένος να δοκιμάσω…

Πώς να φόρεσε βολικά αυτές τις διακοπές των Ευχαριστιών

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λαμβάνετε νέα καθώς και ενημερώσεις.

πολύ όνομα

πολύ όνομα

πολύ όνομα

πολύ όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *