Uncategorized

Η δέσμη δημιουργικής αγοράς του Σεπτεμβρίου είναι έξω!

Το τελευταίο πακέτο δημιουργικής αγοράς είναι διαθέσιμο για $ 39
Εάν είστε επαγγελματίας ψηφιακών γραφικών που ψάχνετε πάντα για τις καλύτερες προσφορές, τότε πρέπει να ακολουθήσετε τον ιστότοπο δημιουργικής αγοράς για την τελευταία προσφορά. Για να είμαστε πιο ακριβείς, κάθε μήνα υπάρχει μια ένωση δυνάμεων ανάμεσα σε επιλεγμένα καταστήματα σχεδιαστών που υλοποιούνται με τη μορφή ενός εξαιρετικά επινοητικού πακέτου, γεμάτη με γραμματοσειρές, πρότυπα, εικονίδια, απεικόνιση, θέματα WordPress, φωτογραφία αποθεμάτων και πολλά άλλα.
Ο Σεπτέμβριος δεν αποτελεί εξαίρεση, αν και περίμενα νωρίτερα τον μήνα και ήταν σχεδόν βέβαιος ότι θα το παραλείψουν αυτή τη φορά. Σκοπεύω να διορθωθώ και τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να φέρω αυτά τα νέα, και πάλι, για το φορτίο των υλικών που αξίζουν $ 1.315 ξεχωριστά, αλλά σε αυτή την ειδική περίσταση είναι όλοι μπλοκαρισμένα σε αυτό το πακέτο που είναι μόνο $ 39.
Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την προσφορά και να ξεκλειδώσετε άλλους τρεις πόρους, όπως μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

Η προσφορά έχει μετρητή για 7 ημέρες, μετά από την οποία θα λήξει. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι το ακολουθείτε επειδή αυτό το πακέτο δεν θα επιστρέψει.
Επίσης, λάβετε υπόψη ότι τα θέματα WordPress σε αυτή τη δέσμη έχουν άδεια χρήσης στο GPL, ενώ όλα τα άλλα στοιχεία δέσμης έρχονται με συμβατική άδεια.

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *