Clothing Accessories

Τα πουκάμισα Doughboy Tee στο Kickstarter

Doughboy Collection
Το Doughboy είναι μια εξαιρετική συλλογή από μπλουζάκια που πραγματικά θέλω να υποστηρίξετε τους άνδρες. Καταλαβαίνω ότι βασίζεται σε μια ιδέα που έχει ήδη ελέγξει από έναν καλά κατανοητό ιδιοκτήτη μάρκας μπλουζάκια, καθώς και το στυλ αυτής της συλλογής επηρεάζεται από την ποπ κουλτούρα, ωστόσο μου αρέσει η εκτέλεση αυτών. Το στυλ είναι ακριβώς αυτό που περιμένω να δω σε γραφικά μπλουζάκια, αν δεν είστε εντελώς πιστοί σε μινιμαλιστικά σχέδια. Εκτός από τα παιχνίδια cupcake – είναι τόσο δροσερά! Αυτά είναι πραγματικά η συσκευασία πουκάμισα Tee. Πιστεύω ότι είναι ένα ελκυστικό έργο, που πρέπει να συμβεί, επειδή έχω δει πολλά φτωχά να χρηματοδοτηθούν στο τέλος. Αυτό δεν πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα από την άποψη αυτή.
Ο ιδιοκτήτης της μάρκας είναι ο Joel Fontane – η έννοια της μάρκας επηρεάστηκε από τη μαμά του, έναν αρτοποιό καθώς και τον υπέροχο κατασκευαστή cupcake. Ενσωματώνοντας αυτό με τις ταινίες του, βγήκε από την ιδέα του Doughboy. Ενώθηκε με τον σχεδιαστή Felix Laflamme, προσπάθησε να ανακαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο για την έναρξη μιας εταιρείας, πήρε μια οργάνωση που ονομάζεται Trust του Πρίγκιπα, η οποία τον καθοδήγησε για το πού να ξεκινήσει καθώς και τα πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε έξω. Αφού ανακάλυψε τους καλύτερους παραγωγούς για το παιχνίδι/συσκευασία, το τελικό βήμα είναι η χρηματοδότηση, καθώς και αυτό είναι όπου το Kickstarter ήρθε στο παιχνίδι.
Τα μπλουζάκια είναι 100% βαμβάκι Ringspun. Όλοι θα επισημανθούν, με έναν αριθμό, όπως παράγονται. Επειδή τα μπλουζάκια είναι όλα περιορισμένα, ο Joel πίστευε ότι θα ήταν φοβερό για τους ανθρώπους να καταλάβουν ποιους αριθμούς μπλουζάκια που πήραν. Οι αριθμοί θα αντιπροσωπεύουν την αγορά που έγιναν. Θα έχουν μια τυπωμένη ετικέτα λαιμού που δείχνει μέγεθος καθώς και οδηγό πλυντηρίου.
Τα πουκάμισα Doughboy Tee σε kickstarterdoughboy μπλουζάκια σε kickstarterdoughboy μπλουζάκια στο KickstarterTh Packaging:
Η συσκευασία έχει ύψος 25 εκατοστών κατά 15 εκατοστά. Θα έχει ένα κοίλο μεσαίο καθώς και ένα κεφάλι που ανοίγει, για να αποθηκεύσει τα μπλουζάκια μέσα. Είναι κατασκευασμένο από βινύλιο PVC, καθώς και δημιουργείται σε εργοστάσιο παιχνιδιών στην Κίνα. Στο μέλλον θα έχω πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, ακόμη και μερικούς βρέφη χαρακτήρες, για τη γραμμή των νέων που έχουμε κατά νου. Στην ιδανική περίπτωση, αυτά θα καταλήξουν να είναι συλλεκτικά, καθώς θα κατέληξαν επίσης να είναι περιορισμένες εκδόσεις.
Doughboy PackagingDoughboy PackagingFacebook και Twitter για Doughboy

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *