Uncategorized

Οι μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού από την JW PEI

το μεγαλύτερο τσάντα του καλοκαιριού από την JW PEI – έχουν ήδη εντοπιστεί στις ντουλάπες των πιο cool insiders της μόδας, προορίζεται να είναι μία από τις πιο φωτογραφικές τσάντες στη σκηνή του δρόμου γύρω από αυτή τη σεζόν!

@Michaela_bee
Η JW PEI είναι ένα εμπορικό σήμα που είναι αφιερωμένο στη δημιουργία κομψών προϊόντων που δεν συμβιβάζονται με το στυλ, τη βιωσιμότητα ή την ηθική. Είτε πρόκειται για ένα γυαλιστερό διασταυρωμένο σώμα, μια κομψή τσάντα ζώνης ή ένα πολύχρωμο κουβά που ακολουθείτε, υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή.

Tinawzq’s
Η ετικέτα ειδικεύεται στο Vegan Leather και χρησιμοποιεί πριμοδότηση καμβά, πολυουρεθάνη και πιστοποιημένα υφάσματα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια για να φτιάξει τις τσάντες της. Επιπλέον, το 10 % των κερδών της μάρκας δωρίζονται σε ιερά σε ζώα σε όλο τον κόσμο και η ετικέτα είναι επίσης αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικών συνθηκών εργασίας για τους υπαλλήλους.

Οι μεγαλύτερες τάσεις της τσάντας του καλοκαιριού από το JW PEI
saangaa_’s
nica.lina
Rantan Super Mini Bag – Beige Croc
τζαστσάτς
Τώρα το 2020, τα δημοφιλή δερμάτινα σακουλάκια έχουν εξελιχθεί και έχουν ληφθεί σε μορφή κρουασάν με τα στρώματα και τις πτυχές τους, τις λεπτομέρειες και τα καμπύλα σχήματα ώμου. Η μπαγκέτα είναι πίσω στην επιχείρηση. Αυτή η vegan δερμάτινη απόδοση από την JW PEI περιλαμβάνει επίσης μια επένδυση από 100 % ανακυκλωμένο πλαστικό.

Emma.maria_x
Μίνι τσάντα πτερυγίου – καφέ κροκέτα
ελιγίινο
Τσάντα Gabbi – Ελεφαντοστού
Τάσεις τσάντας
Τσάντα σέλας Carly – Brown Croc
αρχιτεκτονικός
Τσάντα ώμου EVA – ελεφαντόδοντο Croc
__thuy.ngan__

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *