Clothing Accessories

Οι πωλήσεις πτώσης από το threadless, το zazzle, το redbubble, το bustedtees καθώς και οι περισσότερες

Δευτέρα αισθάνονται σαν μια έλξη, ακόμη και αν δεν είστε δεσμευμένοι σε μια εργασία 9 έως 5. Είναι αποτυπωμένο στην ψυχή μας για πολύ καιρό ότι αυτή είναι μια εποχή που πρέπει να γκρινιάζουμε καθώς και να κλαψουρίζουν. Ωστόσο, όχι σήμερα, όχι αυτή τη Δευτέρα! Δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο μεγάλα νέα της Theres, που προέρχονται από το DesignByhumans, το Teeamazing, το Redbubble, το Customon, το Spreadshirt Teepublic καθώς και το More!
Οι τιμές πέφτουν σαν φύλλα, υπάρχει μια μείωση των πωλήσεων, καθώς και όλα τα προϊόντα που προωθούν θα σας κάνουν να αισθανθείτε όλα ζεστά και ασαφή.
Το DesignByHumans έχει τρέξει SA 25% έκπτωση salewide, με τον κωδικό Fall20. Θα πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι μόλις πρόσφατα εισήγαγε γκέτες καθώς και Allover εκτυπώσεις για μπλούζες.

Στη συνέχεια, το Threadless βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο με τον εορτασμό του “Ziptember”, που σημαίνει 50% off al φθινοπώρου. Δεν απαιτείται κωδικός. Εκτός από το να μην θυμόμαστε για το hoody giveaway τους!

Η Zazzle είναι πάντα από τις πιο προβλέψιμες από την άποψη των πωλήσεων. Δεν καταλαβαίνετε ποτέ ποια ταξινόμηση ακολουθούν. Αυτή τη φορά είναι 20% off -sitwide, καθώς και το 50% για totes, καταστάσεις καθώς και περισσότερα. Ο κωδικός προεξοφλητικού επιτοκίου είναι zfledgifts50.

Το Redbubble έχει τα πιο απρόβλεπτα, καθώς και τα πιο σύντομα promos, οπότε πηδήξτε σε αυτό τώρα αν κοιτάξατε τίποτα στην περιοχή τους. Εξοικονομήστε 20% Sitewide με τον κώδικα steprightup.

Η κοινωνία6 τρέχει πάντα μια πώληση Σαββατοκύριακου. Το παρόν θα τελειώσει απόψε τα μεσάνυχτα PT. Δεν απαιτείται κωδικός.

Το SpreadShirt επικεντρώνεται στην απαίτησή σας να ενημερώσετε την ντουλάπα του φθινοπώρου σας, οπότε υπάρχει 15% έκπτωση σε hoodies καθώς και σακάκια με κουκούλα, με τον κώδικα HD0917.

Δεν κατανοώ ακριβώς πώς τα μπλουζάκια μπορούν να πάνε τόσο χαμηλά όσο $ 8. Ωστόσο, εδώ πηγαίνει: ο Bustedtees έχει ένα τμήμα εκκαθάρισης, καθώς μπορείτε να πάρετε ένα αρκετά αστείο προϊόν για αυτήν την τιμή.

Το Truffleshuffle καθαρίζει τα πράγματα για το φθινόπωρο καθώς και τα προϊόντα με έως και 60% έκπτωση για τους εραστές vintage.

Τα ρούχα Ript είναι fretting για τον φοιτητή, έτσι εξασφαλίζουν τα μπλουζάκια tee στις πλάτες τους με ένα μεγάλο 25% έκπτωση μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι.

Είναι μια υπέροχη μέρα για να είσαι Δευτέρα, έτσι δεν είναι;

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *