Clothing Accessories

10 Bandhani Sarees Styles που σίγουρα θα έδιναν την έλευση της άνοιξης

που δεν καταλαβαίνουν για τα σχέδια Bandhej saree, τα πρότυπα εθνοτικά sarees που χρησιμοποιούνται κυρίως από τις γυναίκες στο Rajasthan. Ομοίως, κατανοείται ως Bandhani Sarees, τα στυλ Bandhej Saree είναι παγκοσμίως γνωστά, καθώς και χρησιμοποιούνται καθημερινά καθώς και σε ειδικές εκδηλώσεις.

Με την έλευση της άνοιξης, θα ήσασταν έντονα την ντουλάπα σας, έτσι δεν είναι; καθώς και μια ζωντανή αφή είναι πάντα τόσο φιλόξενο. Λοιπόν, γιατί να μην έχουμε ένα ζευγάρι των στυλ Bandhej saree στο showoff καθώς και flaunt στο νέο έτος, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή στη ζωή!

Συλλογή Bandhej Saree:

Αλλά το Ρατζαστάν έχει περισσότερα:
Από το Jaipur Saris έως τα μεταξωτά μεταξωτά, καθώς και το πρότυπο μεταξωτό Saris του Marwadi, ο Rajasthan έχει μια θεραπεία για τις κοχύλες που τους αρέσουν τα sarees τους. Ωστόσο, η συλλογή Bandhej Saree κερδίζει τα χέρια κάτω. Χάρη στα χρησιμοποιούμενα υλικά, τα χρώματα στο παιχνίδι, τα στυλ καθώς και τα στυλ, από τις οικολογικές φίλες έως τα μαρόνια, αρκετά ροζ σε πορτοκαλί, ο καθρέφτης δούλεψε σε κόκκινο και λαμπερό μπλουζ, θα ήσασταν χαλασμένοι καθώς και για επιλογή.
Πηγή: Pinterest.com [Aslo Read: Designer Sarees για Karva Chauth]

Διάσημες επιλογές:
Πηγαίνετε άγρια ​​όταν σχετίζεται με το ντύσιμο για τις ειδικές εορταστικές εκδηλώσεις την άνοιξη το επόμενο έτος, χρησιμοποιώντας το Bandhani Sarees ή το Bandhej Sarees, δεν πρέπει να επιλέξετε άλλους δημοφιλείς τύπους όπως το Kota Silk, Leheriyas, Sanganeer Block εκτυπώνει επίσης.
Πηγή: shatika.co.inkota doria:
Η Kota Doria είναι επίσης ένας δημοφιλής τύπος sari στο Rajasthan, καθώς και ένας ανταγωνιστής της φυλής Bandhej. Αυτό είναι δεδομένου ότι ακριβώς όπως το Bandhej έχει σχεδιαστεί με το χέρι, τα Kota Doria sarees είναι χειροποίητα με χαρακτηριστικά τετράγωνα καθώς και ελέγχους για μοτίβα.

Πηγή: pinterest.com Τι μας αρέσει για το bandhej look:
Η εμφάνιση του Bandhej έχει θέματα σε ισοπαλία καθώς και βαφή. Τα μοτίβα μιμούνται τη χλωρίδα καθώς και την πανίδα, τα κουδούνια, τα jaals, τα αναρρύθμιση καθώς και τις μυθολογικές σκηνές. Κάθε κουκίδα καθώς και κόμπος στο Bandhej saree έχει ένα όνομα για αυτό, για παράδειγμα το Ekdali, ή ένα κόμπο! Οι τρεις κόμπητες διακεκομμένες Bandhej Sari ονομάζονται Trikunti καθώς και οι τέσσερις κόμπους θα ήταν το Chaubundi.
Πηγή: Pinterest.com [Διαβάστε επίσης: Τα πάντα για τους σχεδιαστή sarees]

Τα μοτίβα, τα δημοφιλή με οποιονδήποτε τρόπο θα ήταν ο ορεινός Shikargarh, ή ο ιστός όπως το Jaaldar καθώς και το καταπληκτικό αμπέλι όπως το Twang, το Beldaar!
Πηγή: FashionKafatka.comOther Popular Styles είναι το Dungar Shahi, που αντιπροσωπεύει τα βουνά,

Για τη γυναίκα που του αρέσει ό, τι Luxe καθώς και επτά αστέρων, το Satbandi Bandhej είναι το καλύτερο να φορέσει
Πηγή: Το Shopify.comone μπορεί ακόμη και να πιστέψει ότι το Boond δημιούργησε το saree, το οποίο έχει μια μικρή κουκκίδα σε ένα σκοτεινό κατασκευασμένο sari
Πηγή: Niksnbins.co.in [SC: MediaD]
Άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι το kodi, που μοιάζουν με μείωση του νερού ή ένα δάκρυ
Πηγή: Xyer.cofor Η πιο γλυκιά πινελιά την επόμενη άνοιξη, το Laddu Jalebi στροβιλίζεται στα sarees θα ήταν τόσο ωραία!
Πηγή: jaypore.com [Διαβάστε επίσης: Indian Wedding Sarees]
Leheriya κύματα:
Εκτός από τα σχέδια Bandhani Saree, τα κύματα Leheriya σε sarees είναι ευρέως γνωστά καθώς και χρησιμοποιούνται σε άφθονο από τις γυναίκες στο Ρατζαστάν. Τα κύματα Leheriya όπως υποδηλώνουν το όνομα αντιπροσωπεύουν τα κύματα του ωκεανού.
Πηγή: Blogspot.comFamous Colors που χρησιμοποιούνται για το Bandhani καθώς και το Leheriya Sarees είναι ροζ, πράσινα, κίτρινα, κόκκινα, καθώς και μαρόνες.

Η πιο πρόσφατη συλλογή Bandhani Sarees με διαφορετικά χρώματα έχει μια ένδειξη για όλους. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε κόκκινο, ίσως να σας ρωτήσετε αν είστε νέος νύφος ή νύφη.
Σε περίπτωση που το saree σας έχει κιτρινωπό άγγιγμα ή κίτρινο σκηνικό, θα έδειχνε ότι είστε μια νέα μαμά.
Πηγή: FashionzDesign.com [Διαβάστε επίσης: Διαφορετικοί τύποι sarees]
Μερικοί λένε επίσης, τα χρώματα που επιλέγετε από την τρέχουσα συλλογή Bandhani Sarees υποδηλώνει τη γειτονιά που έρχεστε ή χαλάζετε από.
Πηγή: lycheefashions.com, εδώ ήταν τα δημοφιλή είδη saris από τη σημερινή συλλογή Bandhani Sarees όπως κατανοείται στον κόσμο. Θέλουμε να καταλάβουμε ακριβώς πώς πολλοί από εσάς φορούν το Bandhej ή το Bandhani Saris, καθώς και από πού ψωνίζετε για το ίδιο, δεν πρέπει να είστε στο Rajasthan.
Πηγή: Indianramp.com Compose In!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *