Uncategorized

Πώς να συνδυάσετε το αμάνικο φόρεμά σας σε καλοκαίρια

17/02/2022, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της διασκέδασης, ταξιδεύοντας και πολλά περισσότερα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα στυλ dressing μπορεί να είναι απλά οτιδήποτε σας κάνει άνετα, δίνοντάς σας μια εκπληκτική ή κομψή εμφάνιση. Εκτός από τις βόλτες και τα μανίκια, τις ασυνήθιστα θερμότερες μέρες, μπορείτε να φορέσετε αμάνικα φορέματα. Οι πωλητές χονδρικής ένδυσης στο Σαν Φρανσίσκο φέρνουν μια ελκυστική συλλογή από αμάνικα φορέματα. Αλλά τότε, πολλοί από εσάς αναρωτιέστε, τι να φορέσετε πάνω από ένα αμάνικο φόρεμα στα καλοκαίρια.
Παρόλο που το αμάνικο φόρεμα είναι μια πραγματική εξοικονόμηση στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες, συχνά μπορεί να είναι δύσκολο να συνδυαστεί με άλλα toppers. Το μυστικό είναι στην πραγματικότητα. Μπορείτε να φανείτε απολύτως εντυπωσιακό εάν συνδυάσετε το αμάνικο φόρεμά σας με μερικά από αυτά τα κομμάτια:
Συνδυάζοντας το με ένα σακάκι δαντέλας
Τα σακάκια δαντέλας είναι απλά καταπληκτικά για το καλοκαίρι. Επιλέξτε ένα φόρεμα MIDI και το ίδιο χρωματικό σακάκι δαντέλας. Η σύζευξη ενός σακάκι δαντέλας με αμάνικο φόρεμα θα προσθέσει άνεση καθώς και αίγλη στο ντύσιμο σας αυτό το καλοκαίρι.
Χρησιμοποιήστε τα βομβαρδιστικά
Τα βομβαρδιστικά είναι πολύ μαλακά και άνετα. Ερχόμενοι με μια κανονική κοπτική κοπή, σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε τυλιγμένοι σε ένα κομμάτι σύννεφο. Αν και πολλές γυναίκες θέλουν να το φορούν με τζιν ή γκέτες, δεν υπάρχει τίποτα λάθος αν το φοράτε με αμάνικο φόρεμα. Θα φαίνεστε πολύ μοντέρνα και μοντέρνα!
Προσθέτοντας ένα κτύπημα σήκωσης
Πηγαίνετε για ένα fringed σήκωσης αν αγαπάτε μια εκπληκτική και μια ρετρό εμφάνιση. Θα σας δώσει μια πολύχρωμη, φρέσκια και φωτεινή εμφάνιση. Αυτές τις μέρες, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από στυλ σήκωσης για να φορέσετε με τα κοντινά φορέματα χωρίς μανίκια για μια περιστασιακή αλλά όμορφη εμφάνιση.
Ομαδοποιήστε το με το σακάκι denim σας
Είναι γεγονός ότι τα σακάκια denim μπορούν να φορεθούν αβίαστα με οποιοδήποτε φόρεμα και ποτέ δεν θα βγουν από το στυλ. Το τζιν σακάκι σε συνδυασμό με ένα αμάνικο φόρεμα κάνει ένα χαριτωμένο ζευγάρωμα. Η στολή σας είναι βέβαιο ότι θα φανεί φοβερά αξιολάτρευτο!
Αμάνικο φόρεμα + σακάκι ενός κουμπιού
Συνδυάστε το αμάνικο φόρεμα με ένα ελαφρύ μπλουζάκι ενός κουμπιού. Αυτό το στυλ επιλέγεται αβίαστα για κάθε εκδήλωση και ποτέ δεν βγαίνει από το στυλ.
Εκτεταμένη κορυφή με το αμάνικο σας φόρεμα
Ένα ελαφρύ ή καθαρό πάνω από το αμάνικο σας φόρεμα θα σας κρατήσει καταπληκτικό καθώς καλύπτετε. Αυτές οι κορυφές είναι μια καταπληκτική επιλογή για να καλύψουν τα χέρια σας εξασφαλίζουν το δέρμα σας από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Για να αυξήσετε το στυλ σας, μπορείτε να αναζητήσετε μια κορυφή που είναι ως επί το πλείστον να δείτε και να συμπληρώνει το χρώμα του αμάνικου φόρεμα σας.
Εάν είστε ιδιοκτήτης υπηρεσίας που επιδιώκει να έχετε μια εκπληκτική συλλογή ειδών ένδυσης, τότε βιάζεστε και συνδεθείτε μόνο με τους πιο διακεκριμένους μεταξύ των χονδρεμπόρων πωλητών ρούχων που κατασκευάζονται από τις ΗΠΑ σήμερα! Περάστε από τον τεράστιο κατάλογο τώρα!
Έκδοση ήχου: Κάντε κλικ εδώ
Ετικέτες:
Προσαρμοσμένοι πωλητές ένδυσης στις ΗΠΑ
Προμηθευτές ρούχων χονδρικής
προμηθευτές χονδρικής
Χονδρικά πωλητές ρούχων στο Σαν Φρανσίσκο
Χονδρικά πωλητές ρούχων Λας Βέγκας
Χονδρικό έθιμο ρούχα
χονδρικοί πωλητές ειδών ένδυσης στις ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *