Clothing Accessories

Βρίσκοντας το καλύτερο χρώμα ρουζ για τον τόνο του δέρματός σας – καλά, όχι πια !!!

Η επιλογή του καλύτερου χρώματος ρουζ για τον τόνο του δέρματός σας γίνεται κάπως μια πρόκληση όταν αφορά να συνθέτουμε. Υπάρχουν απλά πολλά εκπληκτικά χρώματα εκεί έξω, το μηδενικό σε ένα φαίνεται να είναι το πιο αποθαρρυντικό έργο ποτέ. Όχι μόνο οι αφελείς, αλλά ακόμη και οι γκουρού μακιγιάζ αισθάνονται συγκλονισμένοι για να αποφασίσουν για την καλύτερη σκιά για τους τόνους του δέρματος τους στην καλύτερη περίπτωση. Όλοι καταλαβαίνουμε, το αντικείμενο πίσω από τη φθορά του Lush είναι να φαίνεται φυσικό αλλά λεπτό. Εφαρμόζοντας πάρα πολύ ρουζ που δεν ταιριάζει στον τόνο του δέρματος μας μπορεί να μας κάνει ένα απόθεμα γέλιου, ενώ πολύ λιγότερο από αυτό μπορεί να μας αφήσει απολύτως ξεπλυμένο.
[Επίσης, διαβάστε: Τεχνική μακιγιάζ κουρτίνας – Γλυπτική το πρόσωπό σας με ρουζ]
Πηγή: styloplanet.com Το κρίσιμο για να βρείτε την καλύτερη σκιά σας είναι να γνωρίζετε καλά τον τόνο του δέρματός σας. Δίκαιη, μεσαία, σκοτεινή – ας συμφωνήσουμε όλοι χωρίς αναστολές ότι όλοι αυτοί οι τόνοι του δέρματος είναι όμορφοι. Αλλά κάθε ένας από αυτούς τους τόνους έχει τις ατομικές ανάγκες τους. Το φλόγα του χρώματος που κάθεται τέλεια σε έναν πιο σκούρο τόνο μπορεί να φαίνεται κλόουν σε κάποιον με δίκαιη επιδερμίδα και το αντίθετο από αυτό δεν θα έκανε κανένα καλό σε αυτό με θερμότερο τόνο.

[SC: MediaD]
Δεδομένου ότι κάθε κορίτσι πρέπει να έχει δύο σετ ρουζ, ένα με ροζ απόχρωση, και το άλλο πολύ πιο ροδάκινο. Έχοντας αυτούς τους δύο τόνους θα έρθουν σε χρήσιμες ανεξάρτητα από την εμφάνιση που βλέπετε, ή από την ευκαιρία που παίρνετε όλα decked επάνω για.
Καλύτερο ρουζ για δίκαιους ή πορσελάνη τόνους δέρματος
Ξέρετε ότι είστε δίκαιοι όταν κάνετε τον ήλιο να καίγεται ή να φακεί εύκολα. Σε μια χώρα όπως η Ινδία γνωρίζετε ότι είστε δίκαιοι όταν η Auntijis πείτε στη μαμά σας πώς δεν θα έχουν προβλήματα να σας βρουν έναν καλό γαμπρό και θα μπορέσουν να σας παντρευτούν νωρίς. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλά κορίτσια δεν απολαμβάνουν πια δίκαιη. Lolz. Εντάξει, ας κρατήσουμε τα αστεία στην άκρη και να βρούμε το καλύτερο ρουζ για το δίκαιο δέρμα. Να θυμάστε πάντα, την ελαφρύτερη σκιά, τόσο το καλύτερο στο δέρμα σας. NYX Blush – Το φυσικό είναι το καλύτερο ρουζ για το χλωμό δέρμα. Το NARS ρουζ – Οργασμός και ή το Designory Glow είναι τα καλύτερα χρώματα ρουζ στο ροδάκινο για τον τόνο του δέρματός σας. Εάν αυτά τα εμπορικά σήματα δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας, οι DUPS αυτών των αποχρώσεων είναι διαθέσιμες σε κάθε μάρκα. Πάντα να εφαρμόζετε ένα ελαφρύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο στο μήλο των μάγουλων σας για να φανεί όλα τα στραγγισμένα.

Πηγή: Specialmagazine.Cobest Blush για μεσαίο δέρμα
Οι περισσότερες γυναίκες της Νότιας Ασίας έχουν αυτόν τον τόνο του δέρματος. Εσείς οι κυρίες είναι οι ευλογημένοι, όπως μπορείτε να φορέσετε σχεδόν κάθε χρώμα κραγιόν και ρούχα. Ωστόσο, πρέπει επίσης να μελετήσετε λίγο χρόνο για να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα ρουζ για την επιδερμίδα σας. Αντί για εκείνους με δίκαιη χροιά, το ρουζ σας πρέπει να είναι λίγο πιο χρωματισμένο. Τα ροζ πρέπει να είναι πιο ροζ και τα ροδάκινα πρέπει να είναι βαθύτερα. Η εφαρμογή ενός ελαφρύτερου ρουζ θα σας έκανε να κοιτάξετε τον Ashen αντί να ξεπλυθείτε. Tarte Blush – Το Tipsy είναι ένα παράδειγμα του καλύτερου ροδάκινου για εσάς. NYX Blush – Mochais ένα ροζ ρουζ που λειτουργεί τέλεια για την επιδερμίδα σας.
Πηγή: huffingtonpost.inbest ρουζ για σκοτεινό δέρμα ή dusky ή καφέ τόνους
Εάν ο τόνος σας είναι πολύ περισσότερο προς την πιο σούρουπο της παλέτας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελευθερία της επιλογής πιο σκούρων αποχρώσεων του Blusher από το κατάστημα. Επειδή έχετε ήδη πλούσια μελανίνη, οι πιο σκούρες αποχρώσεις θα κάθονταν στο δέρμα σας φυσικά. Ενώ άλλοι επέλεξαν τα ροδάκινα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε πορτοκαλί αποχρώσεις στο ρουζ. Ακόμα και οι αποχρώσεις όπως το Hot Pink θα σας κάνουν να μοιάζετε με κούκλα. Παίζοντας με χρωματισμένο μακιγιάζ είναι ένα πλεονέκτημα που απολαμβάνετε πάνω από άλλα κορίτσια. Αλλά μην πάρετε πολύ ψηλά σε αυτό, εντάξει; Έτσι, ο Tarte Blush είναι διασκεδασμένος ή οι dupes του είναι η καλύτερη μέρα ρουζ για το δέρμα της ελιάς. Κατά τη διάρκεια των βραδιών ή των νυχτών, δοκιμάστε την κανέλα από το NYX Blush ως το καλύτερο ρουζ για το μαύρισμα του δέρματος.

Πηγή: top10inaction.combut Υπάρχουν μερικές πτυχές που πρέπει να έχετε κατά νου πριν εφαρμόσετε το ρουζ, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματός σας. Το μάντρα εδώ δεν είναι να το παρακάνετε. Όταν παίρνετε το καλύτερο ρουζ για τον τόνο του δέρματός σας, πάρτε τον εαυτό σας ένα πινέλο που θα σας βοηθήσει στην εφαρμογή του. Χωρίς μια γενναιόδωρη βούρτσα εφαρμογής, το ρουζ, ανεξάρτητα από το πόσο κατάλληλο για τον τόνο του δέρματός σας, θα κρατήσει τη μαγεία από το να ξεδιπλώσει. Επίσης, πριν χαϊδεύετε το πινέλο στο πρόσωπό σας, πατήστε το στην παλάμη του χεριού σας, ώστε να ξέρετε ότι έχετε το καλύτερο προϊόν στο πινέλο σας και το επιπλέον έχει καταργηθεί.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *