Uncategorized

Πώς να στυλ με δαντέλα μέχρι διαμερίσματα μπαλέτου

Πώς να στυλ με δαντέλα μέχρι διαμερίσματα μπαλέτου-τώρα, τα επίπεδη υποδήματα παίρνουν μια στροφή-δηλαδή, δαντέλα μπαλέτο διαμερίσματα που είναι προετοιμασμένα σε slip-on πάνινα παπούτσια και πισίνα αυτη την εποχη.

Πώς να στυλ με δαντέλα μέχρι διαμερίσματα μπαλέτου
Εάν ακολουθήσετε οποιοδήποτε είδος λογαριασμού στυλ στο Instagram, τότε είμαι βέβαιος ότι μέχρι τώρα έχετε δει τουλάχιστον ένα social media fashionista που φοράει ένα ζευγάρι δαντελωτή διαμερίσματα.

Φορέστε τα διαμερίσματα δαντέλας με κοκαλιάρικα τζιν που χτύπησαν στον αστράγαλο (για να αναδείξετε τα διαμερίσματα) και ένα ελαφρύ πουλόβερ.
Δεν μπορείτε να πάτε στραβά όλα μαύρα. Φορέστε μαύρα δαντέλα με μαύρα παντελόνια και μαύρο πουλόβερ.
πουλόβερ και προσθέστε ένα κουμπί κάτω για μια ελαφρώς πιο γυαλισμένη εμφάνιση.
Τα διαμερίσματα δαντέλας είναι μια ουσιαστική τάση ιδανική τώρα και αν θέλετε να εισέλθετε σε αυτό, καλύτερα να το κάνετε γρήγορα-πριν το ξέρουμε, θα είναι πολύ κρύο για να τα φορέσετε. Ζητούν προσοχή. Είναι δύσκολο να μην κοιτάζουμε κάποιον όταν έχουν αυτά τα εκπληκτικά διαμερίσματα στα πόδια τους. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι επίσης ένα καλύτερο κομμάτι μετάβασης.

το καλοκαίρι φόρεμα για πτώση προσθέτοντας αυτά τα διαμερίσματα και ένα σακάκι
Μοιάζοντας με τα διαμερίσματα Mia Anamarie Lace-Up!
Έλλειψη δαντέλας διαμερίσματα + πουλόβερ χείλος
δαντέλα με καταστρεπτικά μαύρα τζιν και δερμάτινο σακάκι
Δαντέλα μπαλέτου

Εδώ είναι κάτι για αυτό το παπούτσι που το καθιστά τόσο επιθυμητό ανάμεσα στο πλήθος της μόδας. Τα κορδόνια ολοκλήρωσαν το πόδι που εκπέμπει ότι θα βρείτε συνήθως σε μια φτέρνα, μόνο είναι ένα άνετο επίπεδο.

Απολαύστε τα φορέματά σας χωρίς καλσόν μέχρι να κρυώσει πραγματικά. Τα μακριά μανίκια δουλεύουν καταπληκτικά για το φθινόπωρο και φαίνονται φοβερό με δαντέλα.
Τα σορτς denim εργάζονται για νωρίς το φθινόπωρο με ένα μακρύ παλτό και δαντέλα.
Denim σε denim με δαντέλα διαμερίσματα
Φωτεινά διαμερίσματα μπαλέτου με ιμάντες αστραγάλου μέσω του Pineneedle Collective

Έχετε δει αυτό το παπούτσι σχεδόν παντού, και με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται περιστασιακή, αλλά όπως αποδεικνύει το μπροστινό, όταν στυλ με τα ιδανικά κομμάτια, μπορεί να πάρει το βλέμμα σας στο επόμενο επίπεδο. Να είστε προειδοποιημένοι, θα τους θέλετε σε κάθε χρώμα και εκτύπωση που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ένα πουλόβερ χελώνα, καταστράφηκε τζιν και μια τσάντα standout
Ένα πουλόβερ καλωδίων, φούστα χρωμάτων και κόκκινα δαντέλα διαμερίσματα
img

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *