Clothing Accessories

Πώς να φαίνεστε κομψό αλλά άνετο

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

Υπάρχουν πολλά μέρη και περιστάσεις όπου θέλουμε να φαίνονται άνετα και κομψά ταυτόχρονα. Ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις ή μέρη μπορούν να είναι στη δουλειά, να ξοδεύουν χρόνο με παιδιά, εορτασμούς διακοπών ή να βγαίνουν για ένα περιστασιακό γεγονός, όπως η απόλαυση ποτών με φίλους μετά τη δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να έχετε άνετα ρούχα που φαίνεται και αισθάνεται υπέροχα ανεξάρτητα από την περίσταση.
Καθώς μπαίνουμε στη χαρούμενη εποχή, η εύρεση αυτών των ρούχων που έχουν ένα γλυκό σημείο ανάμεσα σε περιστασιακά, άνετα και κομψά για διαφορετικές περιπτώσεις είναι η επιθυμία μου. Ως εργαζόμενη μητέρα των δύο, θέλω αυτό το ντύσιμο ότι μπορώ εύκολα και βολικά να φορέσω από την εργασία για να περάσω χρόνο με τα παιδιά και να κρατάμε οικογένεια και φίλους κατά τη διάρκεια των διακοπών και πέρα. Και η συλλογή διακοπών του M.M.Lafleur το κάνει για μένα. Αυτά τα κομμάτια αναπτύσσονται για μια εποχή εορτασμού – ό, τι και ό, τι μοιάζει με εσάς. Κάθε κομμάτι από τη συλλογή θα παίξει καλά με αντικείμενα που έχετε ήδη στο ντουλάπι σας και η ποιότητα είναι εκπληκτική. Αγαπώ ότι τα κομμάτια αναπτύσσονται με άνεση στο μυαλό ακόμα γυαλισμένα που είναι αυτό που χρειάζομαι τώρα καθώς εξισορροπώ τη δουλειά και τη ζωή μου απαιτεί.
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό μου “Jadore15”, για να πάρετε 15% από την πρώτη σας αγορά πλήρους τιμής στο M.M.Lafleur. Ισχύει μέχρι τις 12/31/21.

< >

< >

Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς οι άνδρες επιστρέφουν στη δουλειά φυσικά, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι σαν τον εαυτό μου. Κατά το παρελθόν έτος, τα ρούχα εργασίας για μένα και μερικοί άλλοι έχουν υποβληθεί σε αρκετά μετασχηματισμό. Βρεθήκαμε να επιλέγουμε άνετα φορέματα, σετ σαλονιών, να αναμειγνύουμε και να ταιριάζουν τα δεμένα διαχωρίζονται και στη συνέχεια να κατανοήσουμε πότε να το αλλάζουμε για “κατάλληλες για επιχειρηματικές” στολή για κλήσεις και συναντήσεις ζουμ. Με το M.M.Lafleur, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω μια ξαφνική αλλαγή στο ντύσιμο μου. Τα κομμάτια τους δεν είναι μόνο κατάλληλα, είναι επίσης άνετα και μπορούν να μεταμορφωθούν για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε ρύθμιση και περίσταση. Αν αναρωτιέστε πώς να φαίνεστε κομψό αλλά άνετο αυτή την περίοδο των διακοπών και πέρα ​​από τα βλέμματα αυτά που έχω στυλ με κομμάτια από το M.M.Lafleur – ιδανικό για hopping από τις ευθύνες της μαμά μέχρι τις συναντήσεις ζουμ. Ανεξάρτητα από το εργασιακό σας περιβάλλον, το ντύσιμο για δουλειά θα πρέπει να είναι άνετο αλλά κομψό. Ποιος δεν θέλει να φανεί υπέροχος για δουλειά; Μπορούμε να πάρουμε σοβαρά τη δουλειά μας, αλλά ποτέ δεν μας.

Στη σημερινή θέση, θα σας δείξω διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να ντύσετε για δουλειά είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε φυσικά στο γραφείο. Αυτά τα βλέμματα μπορούν επίσης να φορεθούν από την εργασία για να περάσουν χρόνο με τα παιδιά. Έχω βάλει μαζί μια λίστα με άνετα ρούχα που μπορείτε να φορέσετε ανά πάσα στιγμή, για οποιεσδήποτε περιπτώσεις εμφανίζονται.
Εάν ο κύριος στόχος σας είναι άνετος αλλά μοντέρνος για μια γιορτή ή επιλέγοντας τα παιδιά σας και ξοδεύετε χρόνο μαζί τους, αυτό το cami σε μέντα (έρχεται σε άλλα χρώματα) με αυτό το cashmere jogger θα το κάνει για σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με ένα πλούσιο σακάκι Snyder και ζευγάρι πάνινα παπούτσια για άνεση, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να φαίνεστε μοντέρνα!

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

< >

< >

Για μια κομψή αλλά απλή στολή εργασίας, ξεκινήστε την εμφάνισή σας επιλέγοντας ένα άνετο ελαστικό παντελόνι και στη συνέχεια συνδυάζοντάς το με μια κορυφή μεταξωτή φανέλα και σακάκι ή σακάκι ή καμήλα. Μπορείτε να εξοπλίσετε αυτή τη στολή με μια ζώνη μαύρισμα για να ολοκληρώσετε το σύνολο. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το ντύσιμο με πάνινα παπούτσια για μια πολύ πιο περιστασιακή εμφάνιση ή καφέ αντλίες για αυτό το κομψό βλέμμα.
Αυτά τα ρούχα είναι από όλους από το M.M.Lafleur από τη συλλογή διακοπών τους “Ring It”. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό μου “Jadore15”, για να πάρετε 15% από την πρώτη σας αγορά πλήρους τιμής στο M.M.Lafleur για τον εαυτό σας ή ως δώρο σε κάποιον ειδικό και ισχύει μέχρι τις 12/31/21.
Έτσι, την επόμενη φορά που αισθάνεστε σαν να γίνετε άνετοι, αλλά δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο το στυλ, θυμηθείτε αυτές τις συμβουλές. Η αλήθεια είναι ότι τα άνετα ρούχα μπορεί επίσης να είναι μοντέρνα. εξαρτάται απλώςnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *