Uncategorized

Πώς να φορέσετε στολή με κάλτσες για αυτό το φθινόπωρο

να είναι όσο το δυνατόν πιο ασυνήθιστοι.

Πώς να φορέσετε στολή με κάλτσες για αυτό το φθινόπωρο
Λαμβάνοντας έμπνευση από μερικές από τις καλύτερες ντυμένες dandies που ξέρουμε, τραβήξαμε μαζί τη δική μας εκδοχή ενός παιχνιδιάρικου, πολύχρωμου κοστούμι και την γυαλίσαμε με κινμένες κάλτσες που λάμπουν ένα προβολέα στα casual-cool υποδήματα σας. Το αθλητικό συρραπτικό έχει στην πραγματικότητα πολύ περισσότερες δυνατότητες, όπως φαίνεται σε αυτό το άθλιο αλλά γυαλισμένο getup από ένα τραγανό κουμπί, γλυκά τζιν, και κομψή ολίσθηση σε πάνινα παπούτσια. Το Neckerchief ενεργεί ως ένα ακόμη μικρό αξεσουάρ που έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Η σιλουέτα είναι καθαρή, τα χρώματα είναι βαθιά και οι σχεδιαστικές τόνοι είναι έξυπνοι. Οι κάλτσες, ωστόσο, παραμένουν ψηλά στο πόδι και προσθέτουν quirk σε ένα κλασικό και δροσερό loafers.

Ενώ μπορεί να είστε οπαδός των χρωμάτων και των εκτυπώσεων ανάμειξης, ένα μονόχρωμο στολή αποδεικνύεται μια κομψή αλλά μοντέρνα επιλογή για διάφορες περιπτώσεις.

Γνωρίζουμε ότι εξακολουθούν να φορούν τα τζιν με αυτές τις μικρές πινακίδες.

Sydney Fashionweek 2015

Το XL Tshirt των ανδρών, προσθέστε τις αποκοπές στο κάτω μέρος (μικρότερο μπροστά, μακρύ στην πλάτη) συν παίρνετε μανίκια και πλευρές.

Τα συρραπτικά ντουλάπα έφεραν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με την προσθήκη κάλτσες και κάλτσες γόνατος.

Δείτε επίσης

Φθινόπωρο μόδα, κατάστημα και στυλ
7 Βασικά Βασικά στοιχεία για την εργασία Εύτραφα Φθινόπωρο 2022

[Εικόνες μέσω του Pinterest]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *